Tecrübeli anneler yardım edin bana hele 🙁
Oğlum 26 aylık 2 yaşını geçti ve emzik bıraktırmak için daha önce çok yol denedim başarılı olamadım… Bugün oğlum balkonda babasının kucağında dışarı bakarken emziği ağzından düşürdü o da demire çarptı ve sonra 8. Kattan aşağı gitti. Oğlumun gözleri doldu gitti annem alamayız artık falan dedim üzülmesin diye sevdiği meyve püresinden falan verdim sonra içeride çizgi film açtım derken arada meme meme desene oğlum attın ya aşağı gitti o bulamayız artık diyip ağlak hallerini görmezden geldim… Uyuturkende çok zorluk çektim bsya ağlama krizi sonrası uyudu.. Fırsat bu fırsat iradeli ol ve verme yedek emziği dedim kendime hep… Ama içim parçalanıyor en değerlisini aldık elinden ama onun iyiliği için 🥺 ne kadar hal böyle olsada çok üzülüyorum oğlumu böyle görmek kötü ediyor beni 🥺 mesele ağlamasına gıcık olup sabır edememek değil ben ona kıyamıyorum 😭 bu süreç kaç gün böyle sürer tahminen? İçi kan ağlıyor gibime geliyor benim içim içimi yiyor ama irademi korurup bu defa vermeyeceğim yedek emzik 🥺 bırakması tamamen unutması kaç gün sürer sizce?