Sare35 aysegull evet amir khani izledim canım yerdeki yıldızlar filmi her çocuk özeldir aynı filmden bahsetmişiz :)
Damlaaaaaaa Sare35 yedinci hayat,benjamin Butto’nun tuhaf hikayesi ,uzay yolcuları, marslı, zindan adası, anestezi
Sare35 Damlaaaaaaa canım hepsini listeme ekliyorum sağol arasından iki tanesini izledim dediklerinin .😍😘
Sare35 Deletedmom115 güzeldi severim ve merak ederim bu tür filmleride hatta hz süleymani da anlatan bir film vardı onu bul izle derim adını hatirlayamadim seversin eminim hz muhammed Allahin elcisine de sinemasina gitmiştim ama hz süleyman ile ilgili olanı keşke hatırlasaydım çok güzeldi
Kibarbaby Sare35 korku kapanı ve korku seansı tüm seriler 😂 bayılırımm bunlara bakın daha öneririm beğenirseniz 😂
Sare35 Kibarbaby baktım bulamadim canım ikisinide netflix e yüklememişler o kadar film var bunlar yok biz netflix e üyeyiz ordan izliyorum
Sare35 Yaren29 canım çalışıyorum ve evde temizliğe bile vaktim yok aslında eşim isyan ediyor aramız bozuldu diyebilirim doğru düzgün film bile izlemiyoruz diye bende bebisimi yanıma alıp hem ilgileniyorum hem izliyoruz arada duraklatip mama yapıyorum altını değişiyorum uykusu gelirse ayağımda sallıyorum bunları film izlerken yapıyorum yani anlayacağın vakit yok ama bir şekilde üretiyoruz yoksa kim kaybetmiş biz anneler bulalım öyle saatlerce film izlemeyi kesintisiz :) he tabi uykusuz kalıp bir aydır bünye düştü hastayım o ayrı antibiyotik içiyorum mecbur sabah 6 dan gece 12_1 e kadar ayaktayim
Reckless Sare35 Geçen akşam Esaretin Bedeli ni izledik baya eski ama güzelmiş gerçekten tavsiye ederim:)
Almilaa Reckless eski filmler bir başkadır. 😌 @Sare35 12 Angry man Schindler'in listesi Piyanist Olağan Şüpheliler Ölü Ozanlar Derneği Yedi Hayat güzeldir Baba serisini de severim ama herkese hitap etmiyor sanırım. Fantastik filmlerin de birçoğunu izledim. 😂