Sare35 Arkadaşlar film önerisi olan var mi çok beğendiğiniz unutamadiginiz filmler var mi ben yerdeki yıldızlar filmini çok beğenmiştim buna benzer de olabilir yerdeki yıldızları her anne babanın izlemesi lazım çocuğunuza farklı acıdan bakarsınız emin olun
Damlaaaaaaa Sare35 ne tür filmleri seviyorsun canım ben genelde korku gerilim aksiyon psikolojik bilimkurgu tarzı izliyorum o tarz seversen yazabilirim 😊ama geçenlerde tully diye bir film izledim her anne ve babanın izlemesi gereken bir film özellikle eşlerimizle beraber izlemeliyiz Charlize Theron filmi
Adensu Sare35 labirent seri seri olarak sanirim ilkini izledim guzeldi cogunlukla esim komedi izledigi icin cogunluk komedi oluyor
Happybaby Damlaaaaaaa tully şu iki çocuğu olan 3. Bebeği de doğup gece bakıcısı tutan kadının filmi miydi
Damlaaaaaaa Sare35 yedinci hayat,benjamin Butto’nun tuhaf hikayesi ,uzay yolcuları, marslı, zindan adası, anestezi
Adensu Sare35 bana normal aktiviteler diye bir film var paranormal korku filminden esinlenilmis ama guzel bir filmdi komedi filmi aslinda bir suru film izledim ama hicbiri akima gelmiyor suan
aysegull Sare35 üç idiots👌 Secret süper star 👌dangal 👌her çocuk özeldir. Amir khan filmleri çok anlamlı ve güzeller öncelikle her çocuk özeldir filmini izlemeni tavsiye ederim
Sare35 aysegull evet amir khani izledim canım yerdeki yıldızlar filmi her çocuk özeldir aynı filmden bahsetmişiz :)
Sare35 Deletedmom115 güzeldi severim ve merak ederim bu tür filmleride hatta hz süleymani da anlatan bir film vardı onu bul izle derim adını hatirlayamadim seversin eminim hz muhammed Allahin elcisine de sinemasina gitmiştim ama hz süleyman ile ilgili olanı keşke hatırlasaydım çok güzeldi