Rabiaa0909 Bebeğimi ne zaman yan yatırsam yatırdığım tarafa çiş sızıyor pipisini indirip bezi bağlasamda fayda etmiyor bir numara büyük bez aldım aynı oldu acillll çözüm lütfen 😄
Biscolataerkegim Rabiaa0909 Bezin kenarındaki kanatları içeri alıyor musunuz o şekilde yaparsanız sızma olmaz bez büyük numara değilse tabi
Ardensmom02 Rabiaa0909 geçenlerde yine böyle bir post açılmıştı benim çok işime yaradı bezle hiç alakası yokmuş oysa ki iç zıbını küçükmüş bez dolunca sıkıştırdığı iÇin çıkıyormuş
limonlukarpuzzz Rabiaa0909 hangilerini kullandiniz ? Birde buyuk bezden sizma cok olur bağladiktan sonra kenarlarini çikartiyor musunuz ?
Rabiaa0909 Biscolataerkegim ön taraftaki kanatlar mı önde kalan içeride kalıyor ama aşağı doğru bağladıktan sonra gözüküyor yani
limonlukarpuzzz Rabiaa0909 Allah allah cok garip birde külot bez deneseniz. Benim kizim yuzustu uyudugu için hep önden çikardi cozumu onda buldum.
Biscolataerkegim Rabiaa0909 Hayır canım bacak arasındaki kanatlar değişik bir benzetme olacak ama biz pedlerimizin kanatlarını iç çamaşırına sabitliyoruz ya işte bezlerin de içe doğru katlanması gerekiyor
limonlukarpuzzz Rabiaa0909 aboovv ne önerem kiz ben sana iyi bezleri kullanmissin daha😂😂 baby turcoyu dene birde primadan ina gecis yaptik 🤭
Biscolataerkegim Rabiaa0909 https://imgyukle.com/i/LfLGoR Bak isaretlediğim yerde kalan kanatlar var ya arkaya doğru uzanıyor. Onun hepsini içe katlayacaksin bezini bağlandıktan sonra. Primanin kendi sitesinde bile yazıyordu bezin sızdırmamasi için bu şekilde yapıyordum ve hiç taşma sızma olmadı