Mms06 Kızlar bebeğim yataktan düştü yerler taş başını çarptı röntgen çekildi morluk şişlik yok huzurlu gözleri normal doktorda bakti ama uyutma dedi röntgene sokmasa mıydım ama kafasını sert çarpınca korktum bir şey olur mu 5 aylık kızım
Arifeeee Mms06 Benim oğlumda 5 aylıkken yataktan düştü.bende röntgen çektirdim. Kusma ve aşırı huysuzluk yoksa tedirgin olmayın bir süre uyutmamaya çalışın sadece
Minikminik1420 Mms06 aynısı bizde de oldu dönemıyor diye montessori yatagına koymuştum dolabınfan kıyafet alacaktım ilk defa döndü ve düştü. Röntgen cekıldı çok şükür bişey cıkmadı.
Mms06 Arifeeee röntgenin zararı oluyor mu ya doktor olmaz dedi ama çok geçmiş olsun size de beyinde hasara yol açar mı düşme veya röntgen
Arifeeee Mms06 rontgeninn zararı yoktur. Sıkıntı cikmadiysa röntgende içiniz rahat olsun. Sadece takibi ihmal etmeyin bir kaç saat daha.Benim oğlum şimdi 11 aylik.
Mms06 Arifeeee maşallah 6 saat oldu uyutmadim yarım saat uyudu şimdi uyudu bir de 1 saat sonra uyandiricam yavrum çok kötü düştü 😔 kendimi çok sucluyorum çok
Arifeeee Mms06 emzirmek içinse uyandırın tabi. Ama düşmesi için uyandırmayin bence artık yazık alsın uykusunu o da
Mms06 Hln58 ya mutfakta bulaşık yıkıyorum yatağın ortasına koydum dönüyordu ama tam donemiyordu düşmesin diye de ayarladım ama tam dönmüş ilk defa yastıkta koymuştum ama düşmüş kendimi o kadar sucladım ki
Bsecill Mms06 normalde beyin tomografisi de çekiyorlar bizde öyle oldu kafasınıda çarpmış röntgende herşey görülebiliyor öu acaba
Bsecill Mms06 benim oğlumda 3 ay 21 günlükken düştü 2 farklı hastaneye götürdüm ikiside bt istedi radyasyon bu riskten çok daha geride diyerek olumsuz birşey olmaz allahın izniyle tedirgin olmayın kendinizi suçlamayın rabbim korur meleklerimizi
Mms06 Bsecill valla çektirmedi hareketleri normal dedi ama rontgende kırık çatlak çıkmadı çok şükür çok korkuyorum ve kendimi suçlu yorum keşke diyorum hep
Bsecill Mms06 seni çok iyi anlıyorum üzülme ama çocuk bu, sen zaten eminim çok dikkatlisindir ama bi anlık dalgınlıkla olabiliyor. E biz annelerde yorgun oluyoruz üzülme çünkü bunu bebeğinde hissediyor