Gokceylul İyi geceler kızlar, kızım 1 yaşında gece yatırırken nasıl uyutmam gerekiyor? Bir yazı okudum geçenlerde çorapla uyumak iyi değildir gibilerinden ama o yetişkinler için olan bir yazıydı.. siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ?
Mom070 Gokceylul Öğle uykusu çoraplı gece uykusu çorapsız yatırıyorum, kış mevsimin de yazın ikisinde de giydirmem. Kan akışını engelliyor.
Elifimherseyim Gokceylul corabsız uyutuyorum sireklide üsütünü acıyor ama besıgın ustune ince bir battaniye orttum ici sıcak oluyor hemde karanlık tabi boslukta bıraktm hava giriyor yani
Mom070 Atelci Siz külotlu çorapla yatabilir misiniz onu düşünün. Üstünü açıyorsa tulum almanız iyi olur.
Waffle Gokceylul ben hic corap giydirmem yatarken. Hava cok soguk ise ayakli tulumu var onu giydiriyorm sadece o kadar.
derodunya Gokceylul gece uykusu çorapsız hem kontrol altında değil gündüz gözümün önünde sıkar cıkar bişe olur gece çıkarıyorum kendimde yatıyorum benim kız onuda yemeye calısıyor cünkü
Gokceylul Bende uyku tulumuyla yatırıyorum, ayaklarına incede olsa çorap giydiriyordum psikolojik galiba.. ama geçen bir yazı okudum kan akışını engeller gibisinden o yüzden emin olmak istedim 🌸
Gamzeli2206 Gokceylul yaz kış çorapsız uyutmaya başladım 9 aylıkken çünki çorap beyin hücrelerine çok zararlı öyle okudum birde çorabın içinde ip olur falan diye
Balkupum2505 Gokceylul çorapla yatiriyorum uyurken çok çırpınıp üstünü hep açıyo incede olsa giydiriyorm gündüzleri cogunlukla corapsiz yatiriyorm