Sezenaksukarademir Uuy 37 risk bir sıcaklık değil eğer 3 aylık değilse. 37.6 ve sorası riskli ben 38 görmeden ilaç vermiyorum. Eğer 38 olursa ateşi üzerini çıkarır ilaç verirsiniz düşmezse 1 saat içinde bir ılık duş aldırırsınız. Yol üstünde eczane varsa durup alın bir de paranox diye fitil var oda çok etkili
Uuy Sezenaksukarademir ama kafası. Çok sıcak oluyor. Böyle yüzü falan yanıyor gibi. O yüzden veriyorum onu verince bir saat sonra 35- 36 oluyor . Calpol verdi ezcene evdeki dolven bitmişti smdi aldikda. Diş mi çıkıyor yoksa grip mi olacak blmiorm da. 19 aylık
Gaaak Uuy 37 müdahale etmenizi gerektiren bir ateş değil. Koltuk altı ölçüm ile 37.5 üzeri çıkan ateş için öncelikle calpol , eğer daha da yükselme eğiliminde devam ederse min 2 saat sonra dolven (tercihen 4 saat ara olmalı) verebilirsiniz.
Uuy Gaaak teşekkür ederim. Evet koltukaltı ateş ölçer var. 37 gördm.en fazla şükür. Bakalm bidaha cikRaaa ona göre hareket edeyim
Uuy Asel8 evet 19 aylık. Eczane onu vermiş. Ateş düşürücü hangisi iksiinden birini al hangisi iyiyse demiştim eşime de bakalm bununla idare etcez
Nohutannesi Uuy 35mi oluyor? Gereksiz yere ilaç veriyorsunuz.çocukların zaten kafaları sıcak olur. Ve 35 normal değil, düşük bir sıcaklıktır. Emin olun ateş,sadece yüksekken tehlike arz etmiyor.
Uuy Nohutannesi 37 olduğunda veriyorum bir kere verdikten sonra 35 e iniyor. Düşüyor. 35 ateş değil zaten niye vereyim gereksi yere
Nohutannesi Uuy 35 normal değil diyorum işte. Düşük bir değer. 35 derece ateş olmaz. 37de yüksek olmadığı için ekstra düşürüyor vücut sıcaklığını
Asel8 Uuy 37 derecede de ilaç verilmez 38 ve üzeriyse üzerini soyup nemli bez koyunca düşmüyorsa verilir ilaç
Nohutannesi Uuy rica ederim ne demek. Koltuk altını baz alın mümkünse. Bebeklerin başları herzaman daha sıcak olur. 37,5 ve yükselme gösteriyorsa kullanabilirsiniz ama diğeri yanlış olur ve riskli. Çok düşük vücut sıcaklığında koma hali görülür
yademila-48 İkisinin etken maddeleri farklı canım dolven daha ağır genelde öncelik calpol olur çünkü dolven aç karna bazen mide kanamasına kadar sebep olabiliyor
Oglusum5357 Uuy dolven içerik gereği daha ağır ve uyku yapıyor calpol sadece ağrı kesici ateş düşürücü uyku yapıcı madde içeriğinde yk