Mavismila Kızlar bebekleriniz ne durum da yaaaaa uyku diye bişey kalmadı bizde bir haftadır elleri sürekli ağzında sanki diş belirtisi gibi çok zor dalıyor uykuya uyudu mu 40 dk sonra hop tekrar ağlayarak uyanıyor 3 ay 20 günlük
Epifenomen-gkc Mavismila diş olduğunu sanmıyorum canım bizim 2aydan beri eller ağızda 4ay7günlük o ellerini tanıdığı için muhtemelen atakta. Diş olsa damakları sertleşir şişer veya beyazlaşır
Atamom16 Mavismila 3 ay 6 günlüğüz bizde ellerini sürekli emiyor 2 gündür gündüz zaten uyumuyodu gecede uyanıp uyumak istemiyor mama içmiyor içerken ağlamaya başlıyor yatırıyoruz ağlıyor kucağa alıyoruz ağlıyor napıcamızı şaşırdık uykusu var uyumamak için direniyor atak haftasındayız sanırım 🙄🤦🏼♀️
Med Mavismila bizde 6 kasım doğumluyuz. Ellerini kemiriyor resmen hic çıkarmıyor ağzından salyalı salyalı takılıyoruz 🤗
AdemCicekAli Selam 3 ay 5 günden 🤗 bizimki de ellerini ağzına komple sokuyor alt dudağıni emiyor . Uykuları biraz bozuldu atak haftasindayiz biz . Ağlayarak uyanmalar başladı .
merve1654 3 ay 21 günden selam 💁🏻♀️ Gaz sorunu bitti derken diş sorunu başladı elleri hep ağzında biberonu bile ağzında çiğniyo iştahsızlık hat safhada gündüz sıfır uyku sürekli mız mız kucağımda büyüdükçe dertleride büyüyormuş cidden 🤷🏻♀️
Mavismila Epifenomen-gkc ben parmağımı ağzına koyunca aöa ısırıyormuşcasına emiyor daha doğrus emmiyor ısırıyormuş gibi yapıyor sürekli salya akıyor 😏
Epifenomen-gkc Mavismila evet benim kızım da öyle yapıyor ya tükürük bezleri yeni yeni çalışıyor salya artması normal :)
Gayeylul 3ay18gunluk bizdede ayni uykuzluk bitmeyen aglamalar elini agzina sokma fln ama sanmiyor dis icin olsun oyuncaklarida agzina sokuyor atak donemlerinde olabilirler
D-M Med biz de 6 Kasım doğumluyuz😁 elleri sürekli ağzında uyku düzeni bozuldu. Az önce doktordan dinledim uyku gerilemesiymiş bir iki haftaya geçer, daha güzel uyku uyur dedi inşallah 😊
rameade55 Mavismila 3 ay 24 günlüğüz oğlum doğduğundan beri uyku uyumszdı yenidoğanlar çok uyur derlerdi benim oğlan uyumazdı Hala öyle ve benim bünyem alıştı uykusuzluğa 😂😂Gündüz de keyfi isterse bazen 3 uyku yapar bazen 40 dk bazen 1 saat uyur 😂 keyfi isterse gündüz de hiç uyumaz güldüğüme bakmayın hiçbir şekilde düzenimiz yok birde sürekli eli ağzında kolları elbisesinin önü hep ıslak sürekli salya birde artık keyfi çığlık atıyor😂😂
ftsdmrhn 16 kasim. Eller sürekli ağizda , salyalar şelale, huysuzlanma başladı, 4. Ay atağına merhaba diyoruz
merve1654 ftsdmrhn kehribar kolye takmanızı tavsiye ederim salyayı azaltıyo ateş ağrı yapmıyo cidden faydasını gördüm bi de tetagil diye bi ilaç kullanıyorum çok iyi geldi
Dorukeda Karaborsa bizde 3 ay 7 gunluguz kizlar bu arada bebisler kac kilo boylari ne kadar biz mama ile besleniyoruz