SinemB Adanurymn o zaman oraya geçmiştir bilmiyorum çünkü bir kadın daha vardı benim gibi doğumu kötü olan bir çok kişi şikayet etmiş
AylinBaran Anneeee16 Doç Dr Mehmet Aral Atalay , muayene ücreti 350 TL. Muayanesi var, ayrıca Jimer in doktoru.Tüm hamilelik sürecimde kendisiyle birlikteydim. yeni doğum yaptim. Harika bir insan, harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
emineveminigi AylinBaran bende kendisinin hastasıyım 33. Haftadayim.. gözünüz aydın, darısı başıma insallah🌸 bu arada hangi hastanede dogum yaptınız acaba ben jimerde yapacağım ama yakın zamanda yapanların yorumunu çok merak ediyorum.. birde en merak ettiğim şey kliniğine gidiyorum ben acaba nst için ek ücret odeniyormu?
Csknozge Anneeee16 merhaba ben ibrahim avcıya gittim bursada bulabileceğiniz sayılı para göz olmayan doktorlardan önce sizin cebinizi düşünen bi doktor ben 250 tl ye gidiyordum muayneye bu sene 300 tl olmuş doğumuda koronadan dolayı jimer ve pembe mavide yaptırıyodu sadece jimer 5.750 pembe mavi 6000 tl ydi ben pembe maviyi seçtim ekstra korona testi parası veriliyor o da eşim ben ve annem için 450 tl ydi
Aselkooo spynrc hasan bayarla ne gibi bir problem yasadiniz. Orhangazinin geneli ona gidiyor. Ondan merak ettim
spynrc Aselkooo çok hasta oldum ateşlendim idrar yolu enfeksiyonu dendi ilçedeki devlet hastanesinde. Doktora mesaj attım yarın gel dedi. Hasta adım atamayacak durumdayken ona rağmen kalkıp gittim. Gittiğimde yoktu ve orda hocam geldim yoksunuz diye telefon ettiğimde bana dalga geçer gibi 1 hafta bekle izindeyim dedi. Böyle rezillik olmaz. Arkadaşım da ona gitti. Kadına sezaryen tarihi verdi. Verdiği tarihten önce sancısı geldi ve tarih verdim alamam diyip doğumunu yaptırmadı devlette doğurmak zorunda kaldı. Bi anı bi anını tutmayan biri.
spynrc Aselkooo çok şükür 😊 son anda mecburen şehir hastanesine gittim ama keşke baştan oraya gitseydim diyorum şimdi çok şükür çok güzel bir doğum geçirdim 😊
Muhasebeciana Anneeee16 yildirim doruk hastanesi kemal koroglu en son muane ucreti 140 tl di dogum ucreti 3 bin tl di 6 ay once
Ezgialp Anneeee16 farkındayım çok geç yazıyorum ama herhangi bir doktor bulamadıysanız çekirge Doruk Emel Arslan Yıldırım bir düşünün derim, müthiş bir doktor
AylinBaran emineveminigi merhaba evet klinikte de nst için ek ücret alınıyor. Jimerde yaptım doğumu. Jimerin çalışanlarından da ilgisinden de çok memnun kaldım.
yummymummy16 Anneeee16 ben cenk askalliye gittim kendi muayanehanesi var. dogumumu acibademde yaptim. sectigin hastanede yaptiriyor. muayane ucreti 280₺ydi diye hatirliyorum. ben cok memnundum doktorumdan ama tabiki enerji meselesi
emineveminigi AylinBaran son zamanlada kontroller sıkılaşiyor malum e birde muayene ucretimizde cok uygun diyemeyiz sürekli olarak ödeme yaptinizmi acaba 3-5 günde olsa yine bir muayene bir kontrol olarakmi işledi acaba🙄 birde hiçbir şekilde doguma eş almıyorlarmi acaba bilginiz varmı
Duyguuvtnsvn Merhaba çekirge doruk suhendan hanım ışınım ehli mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiyem normal doğum yaptım Eylül ayında 3000 TL idi
Duyguuvtnsvn SinemB benim eski doktorumdu ayrıca teyzemin doktorumdu doğumdan sonra dikiş atmadan çıkmış gitmiş dogumhaneden
aysenurakb Merhaba uludağ üniversite hastanesinde bahadır beyde doğum yaptım.kendisi doğuma çağırdığım için hastaneye sadece 500 lira hastane odasına da 100 lira ödedim.Çok zor bir doğumdu 25 saat sancı çektim ama doğumhanede sadece ben vardım şansıma başka doğum yapan yoktu servistede doğumhanedede ebeler hemşireler pervane oldular.Hatta kızım doğduktan sonra sürekli sevmeye geldiler çok memnun kaldım bahadır beyde çok kibar çok naif işinin ehlidir tavsiye ederim