Dilemege Anneeee16 bende şehir hastanesinde normal doğum yaptım Gültekin Adanaş Aydın doktorumdu ama doğumuma Seda ve Betül ebe vardı ❤️
Duyguuvtnsvn SinemB benim eski doktorumdu ayrıca teyzemin doktorumdu doğumdan sonra dikiş atmadan çıkmış gitmiş dogumhaneden
SinemB Adanurymn bana dedi ki bebeğin kafası büyük kilosu çok nerdeyse 5 kşlo olacak sen minyonsun doğuramazsın normal doğuma müsaitisin başlayalım doğumu dedi 38+5 yatışım yapıldı normal doğum için serum fitil suni sancı vs bana açılman ilerliyor dedi ebe kontrol etti yavrum senin hiç açılman yok dedi 27 saat doğum sancısı çektirdi sezeryana aldı kilolu dediği bebeğim 2520 gram doğdu kafası Hüyük dediği ise 34 cm kafa çapı doğdu göğsüme vermedi doğumdan sonra bebeğim beni asla emmedi neler çektim
Mrymalya Bende şehir hastanesinde doğum yaptım cok memnun kaldım tek kişilik odalarda kaldık ebeler olsun hemşireler olsun cok ilgililerdi hastane cok temizdi sancı odasıyla doğum odası aynı tek kişilik oda doğum anına kadar refakatçi yanınızda kalabiliyor
Adanurymn SinemB aa cok gecmis olsun psikolojiniz bozulmustud hal boyle olunca ben son dakika gittim surekli takipli hastası degildim sadece dogum icin gittim ve benimle guzel ilgilendi ebelerde kendiside. Normal dogum icin bekledik ama sancim ve acilmam olmadığı icin ben sezeryan istiyodum zaten sezeryan oldum bir gun bekleyip zor bi surec olmus sizin icin
Adanurymn SinemB arandığında ek bi ucret aliniyp diye biliyorum normalde. Ama ben ozel hastanede takipli degildim sehir hastanesine gidiyodum orda sancim ve acilmam yoktu yatısim yapıldı 42. Haftada daha snra yatisimda ac bekletildim bebegimin kalp atislari dusmesi sonucu oraya gecis yaptik tanidik aracılığı ile o zamanda nöbetçi doktor embiye hanim varmis ona muayene oldum ertesi gunde dogumum oldu banada cok musaitsin normal doguma dedi butun doktorlar ama acilmam olmadi embiye hanim ilacli ip koydular acilsin diye ertesi gun 2 cm anca olmuştu zamanda gectigi icin sezeryan oldum
SinemB Adanurymn arandığında ek ücret alınmıyor anlaşmaya dahil zaten o ,ama Enbiye deyince bile tüylerim diken diken zaten gitmiş o hastaneden atmışlar diye duydum kendi de ayrılmış olabilir muayene açmış özel yani artık orada değil
Adanurymn SinemB ben bi hayat hastanesinin fotografcisinda gordum artik bizimle de calisiyo diye attiklarini duymadim
Minikalparslan SinemB o kadar haklısınız ki o kadının ismini duyunca benimde tüylerim diken diken oluyor. Arkadaşımın kanaması vardı doktoru oydu ve hamilelikte normal diyip eve göndermişti meğer bebeği karnında ölmüş bunu bile anlayamıcak bir doktor 😔
SinemB Adanurymn o zaman oraya geçmiştir bilmiyorum çünkü bir kadın daha vardı benim gibi doğumu kötü olan bir çok kişi şikayet etmiş
AylinBaran Anneeee16 Doç Dr Mehmet Aral Atalay , muayene ücreti 350 TL. Muayanesi var, ayrıca Jimer in doktoru.Tüm hamilelik sürecimde kendisiyle birlikteydim. yeni doğum yaptim. Harika bir insan, harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
emineveminigi AylinBaran bende kendisinin hastasıyım 33. Haftadayim.. gözünüz aydın, darısı başıma insallah🌸 bu arada hangi hastanede dogum yaptınız acaba ben jimerde yapacağım ama yakın zamanda yapanların yorumunu çok merak ediyorum.. birde en merak ettiğim şey kliniğine gidiyorum ben acaba nst için ek ücret odeniyormu?
Csknozge Anneeee16 merhaba ben ibrahim avcıya gittim bursada bulabileceğiniz sayılı para göz olmayan doktorlardan önce sizin cebinizi düşünen bi doktor ben 250 tl ye gidiyordum muayneye bu sene 300 tl olmuş doğumuda koronadan dolayı jimer ve pembe mavide yaptırıyodu sadece jimer 5.750 pembe mavi 6000 tl ydi ben pembe maviyi seçtim ekstra korona testi parası veriliyor o da eşim ben ve annem için 450 tl ydi
Aselkooo spynrc hasan bayarla ne gibi bir problem yasadiniz. Orhangazinin geneli ona gidiyor. Ondan merak ettim
spynrc Aselkooo çok hasta oldum ateşlendim idrar yolu enfeksiyonu dendi ilçedeki devlet hastanesinde. Doktora mesaj attım yarın gel dedi. Hasta adım atamayacak durumdayken ona rağmen kalkıp gittim. Gittiğimde yoktu ve orda hocam geldim yoksunuz diye telefon ettiğimde bana dalga geçer gibi 1 hafta bekle izindeyim dedi. Böyle rezillik olmaz. Arkadaşım da ona gitti. Kadına sezaryen tarihi verdi. Verdiği tarihten önce sancısı geldi ve tarih verdim alamam diyip doğumunu yaptırmadı devlette doğurmak zorunda kaldı. Bi anı bi anını tutmayan biri.
spynrc Aselkooo çok şükür 😊 son anda mecburen şehir hastanesine gittim ama keşke baştan oraya gitseydim diyorum şimdi çok şükür çok güzel bir doğum geçirdim 😊