SinemB embiye hanımdan pişman olanlardan biri de benim bende forumlardan falan ismini görüp gitmiştim her ay kontrolleri hic aksatmadım ilk gebeliğim oldugu icin d3 bisey bilmiyordum meger her ay kan tahlili falan yapilmasi gerekiyormuş benden gebeligim boyunca hic tahlil istemedi 37.haftada bana da sen minyonsun zaten bebegin kilolu dogumu baslatalim dedi suni sanciyla doğurdum ama nasil doğurdum ölümden döndüm dogumdan sonra beni gorenler benden korkuyordu iki gözüme birden kan oturmustu bildiginiz kirmizi gözlü olmuştum zorlanmaktan ve dogumun ertesi günü hastane de tuvalette bayıldım gelen ebe ates dusurucu agri kesici serumu takti neden oldugunu bile arastimadilar eve geldogimde de surekli bayılıyordum neyse zor bela 5 gun gecti kontrole gittik bana herseyin mukemmel oldugunu her gelen gebesine beni anlattigini minyon olup 3.750 bebek dogurdugumu falan soyluyor tabi o gebelerin benim yasadiklarimdan haberi yok neyse surekli bayildigimi soyledim bana verdigi tepki Allah Allah cok kan da kaybetmedin sen neyse bi kan tahlili ver eger kanin dusmusse bi serum taktiririz toplanirsin ama sen bekleme git bisey olursa ben seni ararım o kadar ihtimal vermiyor ki bisey olmadigina eve git diyor kizimin sariligi oldugunu onun sonucunu bekleyecegimi soyleyip ciktim bu arada yürüyemiyorum tekerlekli sandalyedeyim Allah kahretmesin,15 20 dakika sonra telasli sekilde aradi benim kanimin cok dustugunu ve serumla kurtaramayacagini bana kan nakli yapilmasi gerektigini 1 unitenin bile yetersiz kalacagini 2 unite kan nakli yapilmasini soyleyip yatisimi verdi direk 12 olmasi gereken 4 e kadar düşmüştü sonradan gelip bana yaptigi aciklama test yapilmasi gerekirdi aslinda ama gozden kaçmış bi gözden kaçırma ugruna ben ölüyordum ya saglik bu vucudumda artik kan dolasimi olmadigi icin vucut süt uretemedi bebegimi emziremedim Allaha havale ediyorum cok uzun oldu yazsam daha ohooo