MNMD Evet hanımlar. Şimdi 4.ay atağı içinden sapasağlam çıkmış olanlarımızda var, şuan içinde ne yapacağını bilmez halde yorgunluktan bitap düşmüş olanlarımızda ve henüz neyle karşılaşacağını tahmin dahi edemeyenler de var. Hadi gelin 4.ay atağında neler yaptınız bu dönemi nasıl geçirdiniz bilgilenelim.
Mom042 MNMD 2 gune ataklara kafa aticaz kizimla uykuya direnme 30ndakika uyuma huysuzluk el kol bacak ne bulursa emme ve sinirlenme eminim ki azicik bir beyincigim kalmisti onuda bu yolda kaybedicem 😂😂😂😂 hadi bakalim vatana milelte hayirli olsun
gizemito MNMD Son haftaya kadar güzel gelmiştik. Son haftadayız, ev tımarhaneye döndü 😬😂😂😂 O bağırıp, çığlık atıp, ağlıyor ben bazen gülüp bazen ağlıyorum. Hunilerimizi taktık bitişini bekliyoruz 🤭
MNMD serifetasbas Ne beklemiyor ki 😂😂 Ama tabiki bebekten bebeğe değişen bir süreç. Bazıları çok rahat atlatıyor ama bizim gibi zombi olanlar çok fazla 😊
ftsdmrhn 2 güne giriyoruz bu atağa hatta bence bugun girdik çünkü çok huysuz. Sürekli ağlamaklı bağırıyor. Normslde uyandığında gülücükler saçan oğluşum bugün şöyle bı zorlama güldü geçti. Gazamiz mübarek olsun.
MNMD ftsdmrhn ben cevap vereyim canım. Direnmek ne demek çıldıruyorlat. Mesela durduk yere dei gibi çığlık atıyor ne yatıyor ne kalkıyor. Gece desen yaraım saatte bir uyanıyor gündüz desen uyutmak tam bir işkence. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama Şimdiden kolay gelsin sanada 😂
NNF19 ftsdmrhn bazen sabaha kadar bön bön bakiyor gülüyor bazı geceler sadece ağladı. Sonuç aynı sabah 6dan önce uyumadı😣
2015 🤦bizim bitiyor 4 ay valla pert bı şekilde yım gündüz uyku diye bişey yok ablasi ağlar bı taraf tan kendisi ağlar bı taraftan neredeyse ses sese verip ağlayacak duruma geldim😁
MNMD 2015 ahh bende öyleyim. Gece toplasan 2 saat anca uykum var gece hep uyanıyor gündüz uyumuyor çıkdırmama ramak kala 🥴
Adeviyee MNMD benim bebeğimin atağının bitmesine 2 gün var yazıyor. Benim kuzum beni delirtmedi inşallah bitmiştir atak sonradan çıkmaz 😊 sadece huysuzluk arttı biraz gece uykusuna zor yattı kırk dakika olan uykuları otuz dakika oldu gece bir iki kere uyanırdı bazen üç uyandı o kadar onun haricinde ben başka bir şey yaşamadım
MNMD Adeviyee maşaAllah. Biz hala ataktayız. Gece yarım saatte bir ayaktayız. Sabahın 5inde kalkması ve uykuya geçmesinin yarım saat sürmesi de cabası 😱
Mom042 MNMD yok kiz 3 bucuk yasinda kizim var yarisi onla gitti buda 3 bucuk aylik bi yarisida bununla gidicek insallah ama atak bitimce buraya gelio yazacam hicte korkulacak gibi degilmis diye bekleyij beni 😂😂
MNMD Mom042 hadi bakalım inşaAllah 😂 Dualarım tüm atak sürecindeki bebeklerimiz ve yorgunluktan uykusuzluktan göz altları morarmış sabr taşına dönmüş anneler için😊