arassmother Merhaba hanımlar doğumdan sonra ne kadar zaman sonra regl oldunuz 3,5 aylık oğlum var halen olmadım öncesinde çok düzenli olurdu regl dönemim artık neden olmuyor diye düşünüyorum karnım şiş hasta olacak gibi ama olmuyor da 😔🤔
Alptugunannesi07 arassmother 48. Gün oldum ben. Bugün son günüm. Doktor kontrolünde de hamile kalabileceğimi dikkat etmem gerektiğini söyledi. Bazı hastalarım geliyor doğumdan sonra hiç regl olmamış bi bakıyoruz 2 aylık 3 aylık hamile dedi. Dikkat edin sizde.
Naylonbranda arassmother evet oluyor nirmalde doğum kilolarimida verdim ama sanki adet zamanında şişlik olur ya patliycak gibi bı his gobegim filanda cikiyo çok sinir bozucu
arassmother Alptugunannesi07 hamile olmadığıma eminim 🙈 ondan yana şüphem yok ama strese sokuyor artık olmaması
Kubra_52 Alptugunannesi07 neyyy😱😱bunu demiyeydin iyidi bn de her ay bı 7.8tane hamilelik testi yapıyorum korkuyorum bı adet olsam spiral taktiricam ama olmuyorum🙄
Alptugunannesi07 arassmother Eminsen 6 ay olmayanlar da varmış doktorum öyle dedi. O zaman öyle düşünelim 😃🤲🏻
Annesi23 arassmother gitmedim annem de 1 sene olmuyomuş doğumlardan sonra genetiktir diye düşündüm açıkçası. Hamile olsam şimdiye kadar doğardı nasıl olsa 🤪
arassmother Annesi23 😆😆 haha olabilir genetik faktörler etkiler ama ben annemin ne kadar sonradan olduğunu falan hiç bilmiyorum bilen de yok yani
esmaemir17 arassmother Doğumdan sonra normal canım ben ilk doğumumdan bir yıl sonra rgl oldum.Şimdi ikinci bebeğim 5 aylık yeni oldum.Genelde süt korur ondan adet olunmaz derler.☺️
arassmother esmaemir17 süt korur diye bişey yok diye de bir yazı okumuştum ama normalmiş dediğiniz gibi