hilaliii turansmom kesinlikle öyle ya ben e bebekten almıştım zamanında hiç güzel değil çıkıp duruyor
turansmom hilaliii civildekiler çok güzelmiş kullanan kuzenlerim var çok memnunlar 20 lira fiyatı ama çıkarma bilmiyorum🤷♀️Bende oradan alacaktım ama gri bulamadım bime gelmezse alacaktım bir bakın isterseniz🙂
Minnossareannesi Mom870 Aynen canım internetten almaktansa seçip almak daha zevkli gelmiştir bana hep indirimlerde e bebekten ilk kitaplığım setini almıştım ama bunları aldığıma daha çok sevindim 😂
Oglusum5357 hilaliii ay gittim yine dayanamadım bizimkinde hersey duruyordu sadece minik kitaplr kalmamıştı bnde tabakla kitap alacaktm 😅
morkalp Mom095 Bizde mama sandalyesi-minderi birde reflü yatağı aldık. Bütün şubelere gelmiş olması lazım kimileri tanıdıklara ayırıyor.
Mom095 morkalp hadi yaaa gelmedi dediler bikaç kişi daha sordu hatta yok dediler. Nasıl peki güzel mi minderi? Çok uygun fiyataydı ya
YigitAlpsMom morkalp kesinlikle ya emzik mesela digerinde bi koliydi nerdeyse bunda 5 tane koymuslar ya kendileri aliyor yada ayiriyorlar
Mom870 DuruE ben o kitapları hiç almadım adedanın setini aldım 50 TL hem içinde etkinlik hem o kitaplardakinin hepsi var yani 3 kitaptan oluşuyor bana o şekilde daha mantıklı geldi
Gzde1 hilaliii bende sadece çorap aldım bide çıngırak hiç bişey kalmamıştı bende erken gittim bide alan çifter çifter alıyor
hilaliii Gzde1 aynen alan tanıdığına da alıyor ben de alabilseydik yengeme de alacaktım hamile kendisi ama hiçbişeye yetişemedim
AsilZeynepp hilaliii güvenlik kilidi ,ikili emzik,alrtpijama alabildim 1 tane 😀 oyunca kalmamıştı kaidnalr kapı açılınca remsen koştular içeri ilk defa renk geldim böyle 😄😄😄
Marjinal_Anne2 Minnossareannesi evet Ya nedense pahalı da gelse alması daha zevkli sanki ilk kez görüyoruz gibi ahajajajaj 😂😂
Minnossareannesi Marjinal_Anne2 hahahaha bende aynıyım param olsa bile pazardan almayı da çok severim ruhum fakir 😂😂😂
Mom095 Merve234555 anlamadım valla. Yalan söyledilerse hakkımı helal etmiyorum valla. Sırf onu almak için kalkıp gittim. Nasıl peki güzel mi? Alınabilecek bi ürü mü
BirVeraAnnesi35 hilaliii koordinasyon oyunu bide çekiçli çakma oyuncağı aldım bi tane kitap birde biberon kurutucu aldımmm🥰