minik1 hanimlar 52ile hamile kalip 65ile doguma girdim.bebegim 9buck aylk oldu emziriyorm ve su an 47kiloya kadar dustum ve cok moralim bozuluyor cunku hayatim boyunca bu kiloyu gormemistm.cevredeki insanlarin soylemleride etkiliyor tabi takinti yaptim.ilk aylar gazliydi bebegm ve durmuyordu nerdeyse ac kaldim beslenemedm 6.aydan sonra toparlamaya basladhmi zannedyodm yiyorumda ama galiba yetmiyor.nasil kilo alablrm var mi onerileriniz
Oznuryunus minik1 bende burda bekliyim ywnliz değilsin herkes bana şimdiden 2 aylık oldu benimkide bu ne zayıflık çöp gibi kalmışsın diyorlar
Prens0205 minik1 55 ile hamile kaldım 68 ile doğurdum 4 aylıktı bebeğim 47 kiloya falan düşmüştüm şuan 20 aylık bebeğim 45 kiloyum cicibebe süt yiyordum tahin pekmez 1 2 kilo alıyorum maksimum daha üstüne çıkamıyorum doktora gittim hiç bir şey çıkmadı gayet iyi kan değerlerim falan doktor emzirme döneminde alamazsın yapısal demek ki kimi anneler çok zayıflar kilo alamaz kimi anneler de kilo alır veremez dedi bakalım 3 4 ay sonra bıraktırcam o zaman alırım umarım insanların yorumları beni zaten psikolojik olarak çökertti doğum yaparsın kilo kalır aaa bu ne kilo kalmış verirsin bu halin ne ya yüzüme karşı resmen hakaret ediyorlardı artık zayıfım diye üstüne ben zayıfım diye de bebeğimde beslenemiyormuş zayıfmış doktor çok kilo alıyor gece beslenmeyi kes diyordu millet ay sen çok zayıfsın bebekte zayıf kalmış sütün beslemiyor tabi canın ne ki iskelet gibisin afrikalılara benzemişsin aynı 🙄🙄
AmazonMom minik1 sabah ekmek yumurta peynir pekmez kaymak tereyağı bal ara öğünde ceviz kayısı hurma fındık fıstık öğle ekmek çorba sulu yemek bulgur plavi tarzı ara öğünde meyve akşamda et tavuk yada balık sulu yemek çorba pilav türü ekmek yatmadan öncede çay yada neacafe yanı bisküvi yada kek yada tatlı türü Benim hergün yaptığım şey dene bak nasıl kilo alıyorsun 😂 Allah gönlüne göre versin kilonu amin benimde Allahım banada 🤲
Deletedmom5447 minik1 kiz ben yemek yiyorum 2 saat sonra acıkıp gene yiyorum . 🤣 günde 5 6 kez falan yemek ye baya kilo alırsın 🤣
minik1 Oznuryunus bende buna sasiriyorum diyet yapiyorlar kilo vermek icin 😊 galiba yapi meselesi.1.62 boyum senin nasil
Esraesma0109 Canım aynı sorun bende de var. Bol hamur işi, makarna, Mantı, tahin pekmez, reçel ekmek.. Canın çektikçe vakit de oldukça tabi bol kalorili gaz yapmayan yiyecekler bunlar. Bende bunu uyguluyorum. O mide boş kalmamalı
minik1 Esraesma0109 ah dogru soyluyorsun canim o mide bos kalmamali ogun atlamamak lazim ama kendimizi ihmal edebiliyoruz
minik1 Prens0205 yaaa densizler o insanlar hepimizin etrafinda var.agzi olan konusmasa keske sanki kendileri hic anne olmamis sanki hic bu yollardan gecmemisler gibi 😶saglikliysan cokta onemi yok tabi aslinda ama bende br kan degerlerime baktirmak istiyorum hatta diyetisyene gitmeyi dusundum hayatimda ilk defa bu gece 🙄aldigimiz kalori yaktigimizi karsilamiyor
anl bende 1.68 boy 50 kiloyum😏 bekarken bir şurup sayesinde 5 kilo almistm şuan emzirdigim için kullanamiyrm ama emzirmeye birakinca tekrar baslycm adi prakten şurup kizlar gercekten çok iyi iştah açiyor ama yan etkisi olarak uyku yapiyr
minik1 @anl#1036597 anl aslinda 50yine iyi ama boyun daha uzun canim bakarsin alirsin emzirmeyi kestikten sonra
minik1 AmazonMom ahah amin canim amin allah gonlumuze gore versin kilomuzu 😂ne bulursam yiyorum acikcasi ekmegi pilavida cok yerim kuruyemisi tatliyida ama bir yerlerde yanlis var demekki tesekkurler 🤗
minik1 Oznuryunus boyun uzun oldugu icin de gostermiyosun demekkk alirsin insallah aliriz istedgmz kilolari canim
minik1 Deletedmom5447 ay evde araniyorum resmen ne yesem diye bende ayni hemen hemen acikiyorum 😂braz da korku olyor gazliydi benim bebe hala etkileniyor kisitliyorum porsiyon olarak kendimi pskolojim alt ust oldu kocaman oldu cocuk hala gazini dusunyom 😂😂😂
Oznuryunus minik1 aynn uzun olduğu için daha kötü duuryor kürdan gibi oldum 😂ben mutluyum aslında ama cevremdekiler şikayetçi o yüzden pek aldırış etmiyorum