Fatosyyn Kızlar doğum sonrası aşırı kilo aldım ve vermiyorum artık bacaklarım falan çok ağrımaya başladı internette adını çok duyuyorum zayıflama çayı ve detoks olarak acaba hiç kullanan oldumu? Kullanan olduysa nasıl sonuçlar aldı? Yan etkileri oldu mu?
ZeynepinAnnesiiiii Fatosyyn ben icmistim gecen sene bu zamanlar 40 gunde 5 kilo verdim yarim kavanozla ama ben cok hareketsizdim istahimi cook kesti cok su icirdi
Adnnar Fatosyyn canım ben normal zayiflama caylati tadı kotu oldugi icin icemiyordum sonra diox tea buldum orolet gibi ve icinde ot çöp yok onu kullanıyorum duzenli icmedigim halde 4 kilo verdim 15 günde tabi kendin de dikkat edeceksin ben akşam 5 den sonra birsey yememeye dikkat ediyorum ekmegi bıraktım cok nadir ve az tüketiyorum
Fatosyyn ZeynepinAnnesiiiii gerçekten faydası oldu mu yani canım bu aralar çok karşıma çıkıyor bu çay ve detoksu yeni çıkmış sanırım. Çayın tadı nasıl? Çayı tüketemem diye korkuyorum açıkcası
Fatosyyn ZeynepinAnnesiiiii ayrıca birde kapsülü varmış galiba kapsül kullanımı daha kolay olur acaba?
Fatosyyn Yada herhangi bir zayıflama ürünü kullananlar? Acil lazım kilo vermem gerekiyor 10 aydır 1 kilo veremedim 28 kilo aldım ve aynı şekilde duruyor
ZeynepinAnnesiiiii Fatosyyn yani bana oldu yalan yok surekli ruvalet iht yapti ama azcik ishal gibi oda ne varsa cikartio midede durmuo bazilarina gec etki edio bazisina hemen bana hn etki etmisti 1 gun hiic yemek yiyesim gelmedi dusun midem bulandi zorla yedim
Fatosyyn Anladım canım çok sağol alcam yanş başka çözüm yolum yok 😔 bu kilo gitmiyor artık psikolojim bozulmaya başladı.
ZeynepinAnnesiiiii 89Kbr https://instagram.com/irontea_genelmerkez?igshid=n6z12nusz2gr Numaradan ulaşabilirsiniz bn sürekli bu kisiden alıyorum