Urazinannesi2808
Prima premium care bebek bezi
Uraz kuşun sleepyden sonra kullandığı ikinci bebek bezi ✌🏼 Bence en güzeli 👍🏼 Oğlumun yumuşak bezi diye sevdiğim bez olur kendileri 🌸☺️
✅Dış yüzeyi yumuşacık
✅iç yüzeyi petekli bir dokuya sahip yumuşacık ( nefes alan iç yüzey)
✅iç yüzeyi losyonlu ve parfümlü bir ürün
✅İç yüzeyde hava kanalları mevcut
✅Yan bantları çok esnek
✅Islaklık göstergesi mevcut
✅Emiciliği güzel. İki ay kullandığımız bezde bir veya iki kez sızma yaşamışızdır oda ya Uraz çok emmiştir o gün ya da ben bağlayamamışımdır.
✅İnce bir bez.
✅Şu an ki piyasa fiyatı 1-1.90 arası. Biraz bütçeyi zorlayabilir. Ama kaliteli bir bez. İndirimleri takip edip alıyorum ben genelde.
✅Bedenleri: 0,1,2,3,4,5. Kilo aralıkları ile uyumlu.
✅ Bacak arasına gelen koruyucu bariyerler biraz sert. Bazen bacakta iz yapıyor ama yapmayan bez yok sanırım 🤷🏻♀️
❌Ürün içeriği incelendiğinde içinde Petrolatum mevcut, vazelin olarak geçiyor. Petrolden elde edilen yarı katı bir hidrokarbon karışımı. Kullanımı kısıtlı maddelerden.
Ben şu zamanda yediğimiz şeylerin GDO’lu olması, içtiğimiz suyun klorlu olmasını ve soluduğumuz havanın bile kirli olduğunu göz önüne alarak, primanın köklü bir firma olduğunu düşünerek, bu bezlerin binlerce bebek büyüttüğünü bilerek kullanıyorum. Güvenmek istiyorum böyle köklü bir firmaya. Ki kaldı ki her bezde kullanılan pamuk tarladan alındığı gibi kullanılmıyor hiçbirinde. Hepsi bir ağartma işlemine maruz kalıyor. Bu ağartma işleminde kullanılan kimsayallar çok mu masum acaba ?
Ben tüm içeriğini bulabildiğim kadarıyla, kendi inandığım doğrular ile yazdım kullanıp kullanmamak size kalmış güzel anneler.
Gönlünüze göre büyütün inşallah bebişlerinizi 🌸🙏🏼