Asel0309m Kızlar bebeğim 5 ay 20 günlük. Karnının üstüne koyduğumda sırt üstüne dönüyor ama sırtüstü yatarken karnına dönemiyor. Arkadaşımın kızı 20 gün daha küçük ama dönmeye başlamış bende stres yaptım şimdi. Ne zaman döner sizce
Halimeamine Asel0309m benim kızım sekiz aylıkken döndü her bebek farklıdır canım helekinkilosu fazla ise daha yavaş oluyorlar sanırım
Sarikuzumalp Asel0309m döner daha endişe etmeyin geç kalınmamış. Her çocuk bir olmuyor işte başkasının bebeğiyle kıyaslarsanız çok kafanız yorulur. Eğer bebeğiniz kilolu ise o sebepten de gecikebilir 😊
Snmtt Asel0309m her bebek bir değil ki. Döner elbet stres yapmayın yoksa çocuk büyütmek çok zorlaşıyor. Olabildiğince rahat olmak ve karşılaştırma yapmamak lazım. Kimi bebek 7 aylık döner kimi 3 aylık asla eksiklik ya da fazlalık değil tamamen çocuğun naturasına bağlı. Kendinizi üzmeyin böyle şeyler için😇😊
Asel0309m Halimeamine 4 aylıkken 7 kiloydu şimdi ne kadar bilmiyorum 😂 bana kilolu gelmiyor ama işte insan herşeyi stres yapıyor
Asel0309m Snmtt valla insan herşeye stres oluyor yA bide benimki döndü senin ki daha dönmedi mi hmmmmmm diyorlar ya
NursaOz Asel0309m merhaba bebeğim 4 aylik uç gündür yere battaniye serip koyuyorum bugün sırt üstünden göbeğinin üstüne doğru döndü çok şaşırdım her çocuğun gelişimi farklıdır tabi yerde serbest bırak in döner elbet allahım sağlık versin
irem09 Bebekten bebeğe değişiyor. Her biri farklı karakter. Kimsenin bebeği ile kıyaslamayın bebeğinizi 😊
Snmtt Asel0309m üfff ağzı olan konuşuyo çocuğun dönmesi bir zeka göstergesi değil fiziksel olarak hazır olmasıyla alakalı. Üstünlük taslanacak bir durum olsa anlarım da. Daha bunun emeklemesi var yürümesi var konuşması var. O yüzden bence salın gitsin. Tabi ki çok ciddi bi geri kalma durumu olur o zaman endişe çok normal de şu an bence hiç endişe edicek bi durum yok☺️
Miniklord Asel0309m benim ki de beş ay 22 günlük ne yüzüstü dönüyor ne sırt üstü😂😂 yere koyunca ağlıyor her çocuğun gelişimi farklı hiç üzme kendini
Asel0309m Miniklord aynen yA yanında oturmam lazım illa o zaman oynuyor ama yanlara oyuncak koyuyorum hiç zahmet edip dönmüyor elini uzatıp alıyor 😂😂
Alivefam Asel0309m öyle demeyin benimkide 5 aylık ama hala ne yüz üstü ne sırt üstü dönmeyi bilmiyo 😂 yüz üstü koyunca kafasını sürterek ilerliyo ama dönme falan hala yok her bebek farklıdır 😂 instagramda birisini takip efiyorum onun da bebeği 4 aylık ama dönüyo boşverin sağlıklı ya ona bakın 😘😍
Mom088 Asel0309m 5 aylık bebeğin dönememesine şaşırmadım aöa 20 günlük bebeğin dönmesine şaşırırım. 20 günlük bebek ancak sırtüstü yatar. Sizin bebenize gelince anormal bir durum değil canım 7 aylık olupta yeni dönenler var gayet normal