SalihaY Ek gıdaya geçişte yoğurdu evde yapmak istiyorum fakat pastörize süt kullanmanın yanında çok duyduğum anne sütünden yoğurt yapımıda var bilgisi olan varsa yardım edebilir miii 🙄🙄
Mugeela44 SalihaY bunu okudukça bi garip oluyorum ya. Anne sütünden yoğurt mu olur? Bu arada Tutmuyor sütünü heba etme.
covirgin SalihaY açık süt alma imkanın yok mu güvendiğin birileri varsa alabilirsin ben öyle yapıyorum
SalihaY Mugeela44 ne bileyim daha verimli olur çocuk için daha iyi olur dedikleri için ikilemde kaldııım
turansmom Mugeela44 Ben anlamadım ki nasil oluyor? 🤷♀️ Yoğurdu yapmak için zaten yine maya olarak yoğurt kullanıyorsun sütten nasil olacak acaba ben cahilmiyim😂
SalihaY Gulsum84 herkes farklı söylüyoe 😂😂 kimi açık süt kimi pastörize 😂 doktor başlayacağınız zaman bilgi vermişmiydi size ?
YasemiNYagmur1 SalihaY açık sütte tanıdığınız biri varsa alın. Çok hile karıştıranlar var su ekliyorlar antibiyotikli oluyor falan. Pastörize süt daha güvenli geliyor bana en azından analizleri yapılıyor
SweetPaw SalihaY anne sütünü bol bol emzirin yoğurt tutmaz zaten. Günlük pastörize süt alın onunla da yoğurt yapın. Keçi sütü tercih ediliyor genelde. Ama suanda sağım zamanları değil o nedenle şimdilik inek sütü tercih edebilirsiniz.
SweetPaw SalihaY evet tazesini bulabiliyorsaniz daha iyi de şuan sağım zamanları değil bulduğunuz keçi sütü nasıl olur bir fikrim yok acikcasi.
Miniklord SalihaY ilk kez duydum bunu . Yapana da maşallah 😂 o kadar sütü nerden buluyormuş benim süt daha bebenin karınını doyuramıyor bide yoğurt mu yapcaz😂😂