Gzmskr 2 aylık kızım var poposunda pisik var hametan aldım ama günde kaç kere kullanacağını eczaneye sormayı unuttum.Kac kere kullanbilirim bilen var mi
Melina0809 6 aylık kızım ve 2. Ayından itibaren her alt değişiminde kullanıyorum herhangi bir yan etkisi görmedim
Gzmskr Melina0809 gerçekten mi bende süreyim o zmn çünkü en iyi krem o geldi poposuna bizdeki sarı amaq
hkubra Gzmskr canım Sare olan su bazlı diğeri mavi olan daha yağlı biri losyon diğeri yağlı Krem gibi düşün mavi kullanıyorum hep daha yağlı diye hametan pomad diye geçiyor mavisi
Ozlemefe Gzmskr uzulme sari diye ben tam 11 aydir sari olani kullaniyirum ve baska hicbir bisik kremi kullanmadım sarisida gayet iyi
hkubra Gzmskr bişe olmaz etkisi aynidir sanırım ama kalıcılık olarak düşününce yağlı olanı tercih etmiştim 19 aylık kızım hep kullanıyorum hametan yazmıştır bidahakine hametan pomad istiyorum derseniz ondan verir ☺️
Deletedmom_36 Gzmskr 20 aydir hametan mavi kullaniyorum kizima hafif pembelestigi zaman suruyorum bir sonraki bez degistirmeme kadar geciyor cok sukur
Dondu_123 Bnım kızımda 9 aylık dogdundan bu zamamna kadar hep mavı hametan kullandım cok ıyı bı krem her alt degıstırmemde suruyorum bı zararı olmuyor