GizemCanB Askimkizim ben de mustela kullanıyorum ama hiç bir değişme yok 2 gündür. Bu gün hametan sürdüm pişik zannettiğim için
Askimkizim GizemCanB hemen geçmiyo zaten canım geçmesi üç dört günü alıyo bende önceden hametan kullanıyodum ona daha çok güveniyordum ama bi faydasını göremedim
GizemCanB Tubameric bu gün kullanmaya başladım canım. Biraz kullanıp beklesem mi acaba yoksa travazol ü alıp karıştırsam mı direk
Tubameric GizemCanB karıştırınca nasıl olur bilmem bence biraz hametan kullanın baktınız faydası olmadı sonra karıştırırsnz
serebro GizemCanB travazol ve hametan çok etkili. Sık sık havalandırıp ıslak mendil yerine yıkayın. Mantar gibi
GizemCanB serebro sleepy nin ıslak mendilini kullanıyorum. Kış vakti sürekli poposunu yıkayıp üşütmekte korkuyorum. Gazlıyız bide çünkü maalesef
GizemCanB Gzmskr ya sorma bizde 3 aylık olduk bu gün. Altını açıyorum 5-10 dk içinde alt açma örtüsüne 2 kere çişini yapıyor :) nasıl kuru kalıpta geçecek bu mantar bilmiyorum
Gzmskr GizemCanB evet yaa bezi değiştiriyorum üstünü giydirirken kakasini yapıyor bu sefer🤣mantar kremide kullanabilirsiniz troysd yada travazol ama 5 günü geçesin sabah akşam surun doktor öyle demişti bize
GizemCanB Gzmskr sabah akşam günde 2 kere süreyim. Diğer zamanlarda normal pişik kremi mi kullanayım? Birde toplamda kaç gün kullanılabilir acaba?
Gzmskr GizemCanB ben hametani her alt açmamda sürüyorum travazoluda sabah aksam karıştırıp sürüyorum 5 günü gecirmeyin