Azsekerlikahve Sürekli mama içiyo keçi sütü aldım beni etmediği için doktor içirebilirsin dedi. Ama içmiyo bi türlü. Öneriniz varmı?
Demetbulut Azsekerlikahve cok tasvip edilmesede 1 2 tane cicibebe atsaniz icine tadi degisince icer belki
sznclk Azsekerlikahve benimde 8 aylık gündüz mama içiyor gece ise meme alıyor bende 1 yaşından sonra süte başlamayı düşünüyorum.. ama şimdiden verildiğini bilmiyordum
Matmazellll Azsekerlikahve mamayı birden kesmelisin yoksa içmez sütü mama saatinde biraz aç bırak sütü ver içmek istemez ilk başta ama aç kalırsa içer
Matmazellll Azsekerlikahve benm kızımda mama içiyordu ama sütü seviyordu ek gıda da verebilirsin aslında geceleri süte alıştır derim kızıma süt verdikten sonra sürekli ek gıda reddi yaşadım
Matmazellll Azsekerlikahve tamam uyurken içiyorsa daha kolay mama yerine süt yapıp ver 1-2 tane cicibebe koy içine mecbur aç olursa içer
Azsekerlikahve sznclk kızım sadece gece beni emiyo. Bende doktora sordum verebilir miyim diye ver dedi. Ben ilk başta suyla biraz seyrelterek deniycm alerji yapmazsa devam ederim
Azsekerlikahve Matmazellll bugün öyle denedim ama maması olmadığını anladığı için hemen bıraktı biberonu