Yaseminahmet Molfix bez kullanıyor sızdırıyor diye sleepye geçtik 3+başladık bacağında ız oluyor diye 4 numara aldık belden büyük geliyor ama bacaklarında kesik gibi iz oluyor gine sizde de öyle mi anneler benim kızım bacakları biraz tombik kilosu da 6.500
hakut35 Yaseminahmet O kiloya 4 numara büyük gibi ama bilemedim. Ben daha 2 numara kullanıyorum. 5500 kilomuz. Sleepy kullanıyorum.
emation55 _elmaliturtam aynı dert bndede var oğlum 2 aylık yeni doğduğundan beri 2 num kullnıorm çünkü alırken yorumlarda kalıbı küçük bir numara büyük alın demişlerdi öyle yaptım 40 gün 2 num kullndm fark bacaklrı sıkıodu snra 3 e gectm mübarek bez beline kadar gelio bacaklar yine sıkıo anlamadm bu işi🤷🏻♀️
Fatosemir Yaseminahmet ya benimde oğlumun kilosu 5600 2 numara kullanıyorum iz yapıyor 3 numara da büyük gelir şimdi bende çok sık bağlıyorum diye kendimi suçluyordum sorun bezdeymiş🤷🏻♀️
hakut35 Fatosemir 3 numara kilot bez kullanıyorum bende, cırtlı beze göre tam oluyor. Cırtlı bez büyük geliyor. Cırtlı 2 numara kullanıyorum çocuğumda. Kiloları yakın sizinkiylr
S3d Fatosemir bizimkiler 5400 gram ben 3 numara kullanıyorum daha rahat bence , 2 nonda çok rahatsız gibi geliyor
gulrecelim_55 Canım o içteki lastikleri elimle koparıyorum iz yapmıyor öyle koparinca sırf pişik yapmadı diye bezi değiştirmek istemedim
12333333aram Yaseminahmet canım ben prima da kullandım ne kullansam iz yapıyor bizim 5 aylık olacak bebek 8 buçuk fAlN kilosu 4 numara kullanıyoruz ama hepsi iz yapıyor
hakut35 Yaseminahmet küçük gelir zaten 6 kiloyu aştığı için. Bizde de iz yapıyor çok beklettiğim zaman. Az bekleyince de iz yapıyor. Diğer bezlerde de yaptı. altını açtığınız zanan izin geçmesini bekleyin öyle bağlayın. Rahatlar bebeğimiz biraz. Büyük bez çare değil yani. Aksine bacak arası estetik görüntüsünü bozar
urazbahar Yaseminahmet hayır taşma olmadı hiç ama dediğim gibi ön tarafın yukarı kısmının iç lastiklerini yırtıyorum orta ya da arka kısımdan değil hafif gevşiyor taşma da olmuyor
Yaseminahmet hakut35 tamam canım saol ,zaten seviniyor altını açınca biraz bekliyorum bende ,bepantol sürüyom oralarına