Durdudilerrr Fbasturk o kadr para verip aliorz 500 lira çöpe mi gtti yani🙄 elimde de başka yok ki yarın müşteri hizmetlerini arcm belkı alıp incelerler Nily
Nily Durdudilerrr aynen öyle oluyor malesef. Keske manuel alsaydım bende. Bir arksdasımdan ödünç almıştım daha cok süt sağdım.. ve fiyatıda oldukca uygun.
Nesooo Durdudilerrr aynı makina bende de var canım. Aldığımda çekmediği için ve sütüm olmasına rağmen en fazla 20 cc çıkardığı için iade etmek istedim kabul etmediler. İşe başlayınca nasıl sağıcam napıcam bilmiyorum
Bittersweet Durdudilerrr kontrolpe gittigimiz hastanede de bir sagma makipnesi var ve aparatlarini veriyorlar her geldigind1ee kullanabilnmen icin. Onun horyumunu ksristirip evdeki avent sagma makineme takmisim.
Durdudilerrr Bittersweet medela nasıl memnun musnz. Bi de bu sağma işlemi için hastaneye para ödüyor Msnz. Hangi bölüme gidip sagiyorsnZ bnde denemek istiyorum medela yi cok soru sordm ama merak ediyorum
Bittersweet Durdudilerrr 1evet gercekten haruk cekiyor. Yok ne parasi, hastqaqnede emzirme odasinda var alet isteyen sagiyor