Avakado-34 Modanne Alerjide mukuslu kanlı kaka ve kulak arkası gibi yerlerde döküntü diyorlar. Şahsen tam bilmiyorum sadece bir belirti bile yeterli mi ama süt alerjisi olduğunu düşünmüyorum bizde
Avakado-34 Derinmevzu20 İnşallah bizim de öyle olur . 🤲🏻 Benim imtihanım erken başladı galiba . Henüz 1 aylığız
Derinmevzu20 Avakado-34 herkes aynı durumları yaşıyor emin olun geçiyor, sonra farklı şeylere takılıyorsunuz bu böyle devam ediyor 😔
Avakado-34 ilseng Happy Momdan hatırlıyorum galiba sizi. Aynı hafta ve gündeydik. Hıçkırık olayı da var bizde.😖 umarım bir an önce geçer
Slmrkn Avakado-34 benim bebeğim öyleydi sizi çok iyi anlıyorum. Ek gıdaya geçince şükürler olsun geçti.benim bebeğimin reflüsü vardı. Ilaclar fayda etmez kilo alımı iyiyse sabredeceksiniz. Kolaylıklar diliyorum .Rabbim tez zamanda şifasını verır Insallh.
Avakado-34 ilseng 27 ocakta sezaryen ile doğum yaptım . Çatı darlığı ve plasenta yaşlanmasından dolayı . Sizin nasıl geçti ?
humamomss Avakado-34 bizim 3 günlükken başladı geçen ayda 650 gramdı kilo artışı ar mama verdi doktor 4 gün sonra gittiğimde günde iki kere vermeme rağmen 170 gram almıştı bir kere verebilirsin dedi ama bu ayda sonuç böyle çıktı yarın bizimde doktora kontrolümüz var bakalım ne dicek
Avakado-34 Mavi11112020 evde nerdeyse üstüm hep açık şekilde geziyorum süt akıyor kirleniyor ve emiyor diye . Ama ayaklarımı sıcak tutuyorum , dikkat edeyim bende sağolun 😊
ilseng Avakado-34 bende 2 şubatta 25 saat sancı sonrası tam açılma ile sezaryen olmak zorunda kaldım. Bebeğim yukarda kaldı inemedi, 2 tur kordon boynundaydı. Çatıda da kemik vardı. Komple açılmayı bekledik ama geçemedi yavrum
humamomss Avakado-34 biberon malesef şırınga kaşık denedim hiç biriyle tatmin olmadı ağladığı için daha sıkıntı oluyordu meme reddinden korkuyorum evet ama yapıcak bişey yok yeri geliyor onuda ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum
Dhi Avakado-34 bende hala öyleyim reflüsü yüzünden ne kadar güvenli yatırırsam yatırayım hep diken üstündeyim inşallah bi an önce düzelir yavrun🙏
MISRA2021 Avakado-34 amin inşallah biz de gaz da var ve muhtemelen kolik de ağlamaz krizlerine giriyor geceleri saatlerce uyutamıyorum Allah başka dert vermesin bebeklerimize yine bunlar çaresi olan dertler çok şükür.