Semaylmz18 Kızlar kullanan var mı memnun musunuz. Denemek istiYorum kalıbı nasıl bazı bezlerin kalıbı dar oluyor oğlum 13 kg kaç numara olur
Aliveanne Semaylmz18 4 numara çok iyi ben kullanıyorum . Denemek amaçlı almıştım olmazsa başka beze geçeriz diye ama memnun kaldım .
Hivrozam Semaylmz18 kizim 17 aylik 4 numara kullanıyoruz basta prima sleppy kullandim pisik oldu bimin bezi hem uygun hem muhtesem ıslak m3ndiliyle beraber kullanıyorum okadar memnunum ki anlatamam kokusuda cok guzel
Tatlisim29 Semaylmz18 oglumda çok kullanmıstım şimdi kızıma aldım slepy aldım bastan ama bacaklarına çok iz yaptı bimin bezi daha yumusak daha rahat tavsiye ederim
Linamommg Aliveanne uc aylık bebek kac kulanır suan ıkı kulanıyoruz uce geccem sıkıyo gıbı 6 kılo bu arada
OlgaArslan Semaylmz18 maşallah kızım 2.5 yaşına kadar bez kullandı 5 numarayı bile görmedik çok imrenirdim düşünün artık imrendiğim konuya 😀 oğlumda görürmüyüm bilemem 😂
Cheddar Semaylmz18 bende evy baby aldım sleepy 5 kullanıyodum. Evyde 6 aldım çok iyi oldu. Sıkmıyorda sleepy gibi
Semaylmz18 Tatlisim29 evet sleepy bizde de çok iz yapıyor. O yüzden bimin bezini denemek istiyorum bi kaç kişiden duymuştum iyi falan diye
tugceerva06 Semaylmz18 ay ben sleeppy kullanıyorum geçen bı bim bezi deneyim dedim övüyorlar çünkü aldım Allahım o nasıl bı bez yaa iğrenç aşırı kalın bebeğimin altında nasıl kaba durdu anlatamam bir daha kullanmam sleppy e devam.. torba gibi ya
Semaylmz18 Cheddar evy beybi yi bende ilk zamanlar kullandım ve memnun kaldım ve belirli yerlerde var her yerde yok maalesef
OlgaArslan Semaylmz18 maşallah diyelim canım. Benim kızım biraz minnaktı ☺️ Şuan 3 yaşını geçti 12 kilo ancak oldu 😀
2015202000 Semaylmz18 kızım 3 ay 8 günlük ve bende başta tereddüt ederek aldım ama gerçekten güzel kullanımı falan henüz hiç sızdırma falanda görmedim
Cheddar Semaylmz18 dünde ben post açmıştım bezle ilgili. Arkadaş önerince bizim hemen alttaki markette varmış kolay oldu 😊 eğer getir uygulaması varsa bulunduğunuz ilde orda da var