Mevamm58 Kızlar bebeğim 4 ay 8 günlük bugün kontrolü vardı 5800 gram sadece 300 gram almış çok üzgünüm moralim o kadar bozuldu ki neden acaba kilo alması için ne yapabilirim neler yiyorsunuz siz ?
Mom042 Mevamm58 kuzum 4. Ayda kilo alimi azalir meme reddi varsa zaten almamasinin enbuyuk nedeni odur bizim gecen ay 300 gram almisti doktor mamaya baslatti😏
Snql Mevamm58 bizde bugün kontrole gitti canm 16 günde 170grm almş sürekli kusuyodu kızım reflü olabilirmiş reflü için özel bi mama verdi bakalm inş iie yarar
Engineermomm Mevamm58 biz de bu ay 400gram almıştık sanırım hareketleri artıyor bir de meme reddi ayı ondan oldu. Emme süresini uzatmaya çalıyorum bakalım inşallah bu ay iyi kg alır
Anne4510 Mevamm58 bizde 4ay 10günlükken 400gr almıştık meme reddi vardı emme süresi cok kısaldı 4ay 25günlüğüz hala öle yoruldum sürekli memeye gelince basıyor çığlığı
Japonprenses Sağlığı yerindeyse kilonun bi önemi olduğunu düşünmüyorum ceviz badem hurma incir falan yiyebilirsin bol bol su ic
Japonprenses Mevamm58 benim kızım da a4 aylik kontrolünde 500 gram almıştı ama gayet sağlıklı kafana takma canım beslenmene dikkat et yesillik falan da tüket
Boncugunmelegi Bizimde meme reddi yaptı yaptı 3 ay 15 günlükken gittik 60 Gr almış sadece 2. Ayından sonra kaşık mamaya başladık su aralar emiyor gece yoğunlasiyorjm ama hem atak hem diş derken huzursuz hep iştahsızlık var kilo azalimj oldu
Mevamm58 Lina-buglem1 evet canım sağlık ocağında ki ebe az dedi tadımlara başla madem 1 ay sonra falan da ek gıdaya geçeceğiz sanırım