Cennet-Kokulum Canselerdm off kıyamam ya vakit erken iken gidin bence daha kötü olmadan midenizi üşütmüş olabilirsiniz
Canselerdm Cennet-Kokulum çok saol kuzum kasıklarımda ağrıyor adetim gecikti 5 6 gün fln acaba adet olucm da bulantı mi yapio bilmiom ki
Cennet-Kokulum Canselerdm oda olabilir valla adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olunca insan anlayamıyor canım
Kubraaa1 Canselerdm leblebi varsa tavsiye ederim çok güzel bastırıyor hamilelik döneminde 9 ay boyunca yedim tek o iyi geliyordu yada limon sıkıp için bide hava alın bunları yapınca
Cennet-Kokulum Canselerdm rica ederim canım ❤️ bende midemi üşüttüğüm zamanlar çok kusarım midem bulanır o yüzden anlıyorum seni 💕
Canselerdm Cennet-Kokulum çok saol cnm.. şimdi daha iyiyim çok şükür kalkıp kuusup uyudum ama en azından ağrım geçti😊❤️
Kubra5657 Canselerdm limon suyu iç azcık suyla karıştırıp canım birde bana galeta yada çubuk kreker tuzlu midenin suyunu çekermiş yada leblebi demişlerdi faydasını görmüştüm çok geçmiş olsun
Canselerdm Cennet-Kokulum yok kuzum ya hala devam ediyor 😟sabah gittim serum aldım yine aynı kasiklarimda çok ağrıyor.. Allah’tan kızımı anneme verdim yoksa bu durumda bakamazdim😓
Cennet-Kokulum Canselerdm canım bence bir dahiliyeye git yada kadın doğum doktoruna belki hamilesindir
Canselerdm Cennet-Kokulum randevu aldım cnm cumatresi öğlen eşimle kadın doğum doktoruma gidicez gel bı muayene edelim dedi🌸