Canselerdm Kızlar felaket bı miğde bulantim var soda içtim kaç tane gaviscom aldım felaket durmuyor yani çok kötüyüm napabilirim 😢
Merve-0708 Canselerdm hiç birşey kullanma canım hamileysen sadece prilam diye bir bulantım ilacı var doktoruna danışıp onu kullanabilirsin bende 9 ay kustum çok ilaç kullandım bebeğimde şimdi onlardan olsa gerek çok hassas alerjik
Kubraaa1 Canselerdm leblebi varsa tavsiye ederim çok güzel bastırıyor hamilelik döneminde 9 ay boyunca yedim tek o iyi geliyordu yada limon sıkıp için bide hava alın bunları yapınca
Kubra5657 Canselerdm limon suyu iç azcık suyla karıştırıp canım birde bana galeta yada çubuk kreker tuzlu midenin suyunu çekermiş yada leblebi demişlerdi faydasını görmüştüm çok geçmiş olsun
Canselerdm Merve-0708 korunmuyorum ama hamile deilim yani dün test yaptım deildim adetim 4 gün geçti bilmiyorum deilim ama cnm ya olsa testte cikardi
Canselerdm Merve-0708 yani adetim gecikti 5 gün akıntım çok fazla var 1 hafta daha bekliyicem bı test daha yapmak icin
Defneninannesi1108 Canselerdm emziriyormusun gün icinde aç kalmamaya calis bebek cok emince benimde midem bulaniyo bol su ic 3 ögün mutlaka bisryler ye özellikle sicak seyler corbavs
Cennet-Kokulum Canselerdm off kıyamam ya vakit erken iken gidin bence daha kötü olmadan midenizi üşütmüş olabilirsiniz