Miniknur bluekoala arayın isterseniz sorun. Stok sistemi yok h&m de. Arayıp sormanız lazım. Ordan arkadaşım olsa sorardım sizin için. Bende o firmadayım:)
bluekoala Miniknur cok saol canım😌💖hangi numarayı aramam lazım sende varsa bana atar mısın? Mall of istanbuldaki hm home magazasınımı arayım?
Miniknur bluekoala malesef bende yok. Nette yazan bi numara var bi onu arayın yarın. Ya da herhangi bi şubeye ulaşsanız bile onlar size verir
SerpilDzCb bluekoala ben aldım. Bir kaç kere stoğa gelip anında tükenmişti ben aldıgımda sabaha karşı saat 4-5 falandı 🙂
Elfydr bluekoala ben cok beğeniyorum. Ama almaya kalktigim zaman stok yoktu kaldi. Bulunduğum ilde mağaza var ama home kismi yok. Online da çabuk bitiyor.
bluekoala Elfydr evet ya 🥺🥺 benım satış sayfam çekiliş yapıcam onun için istiyorum 😬zürafaya cok talep var 😅
SerpilDzCb Gamzeli2206 yalnızca sevimli bir oyuncak. Açıkcası ben dekor amaçlı da almak istiyordum stoğa gelince de aldım.
SerpilDzCb bluekoala bir arkadaşta benimle birlikte bekliyordu sık sık gelmiş mi diye bakıyorduk gece şans eseri o görüp haber vermişti.
Calikusuanne bluekoala ben online dan almıştım ama çok oldu alalı o zaman bu kadar çok rağbet görmüyordu şimdi hemen tükeniyor stoklara arada giriyor favorilere ekleyip kontrol edin isterseniz
SerpilDzCb bluekoala açıkcası ben aklıma geldikçe bakıyordum yazdığım gibi arkadaşım görüp haber vermişti. Muhtemelen yeniden stok olur sık sık bakmanız gerek çünkü anında tükeniyor.