Biscolataerkegim Dicle120121 İkisini de kullandım soft olan adından belli zaten daha yumuşak bir emzik
Hiranursare Dicle120121 yok bacım almıyor almıyor almıyor elimi üstünde tutunca bi iki kere emip atmaya çalışıo midesi bulanıo 😔😔😔
Yasemin_06 Dicle120121 cnm uc yapilari ayni aventin tum emziklerinde. Yuze degen emzik govdeleri fakli yani softta 4.delik vardir hava akisi fazla olur aor de 2 delik vardir sadece aradaki fark bu hanhisini alirsan al farketmez uc bakimindan
Dicle120121 Hiranursare valla bi gece tuttu sonra bıraktı verince sinirleniyor ama pes etmiycem devam 😂😂
Dicle120121 Hiranursare ya şimdi evdeyiz sorun yok ama yarın birgün illaki dışarı çıkacağız bi yere gideceğiz falan sürekli emzik niyetine meme istiyor 🤦🏻♀️😐 kıyamet koparıyor resmen o yüzden alışsın istiyorum 🥺 inşallah alışır ya 😐
gozdesh Dicle120121 ben ikisini de kullandım hala kullanıyorum. Birinin yanaklara değen yeri daha yumuşak birinin sert tek farkı bu. 0-3 aylıkken chicconun kullanıyodum onları da seviyodu.
Dragon2018 Dicle120121 soft biz hiç tutmadı meme ucu farklı ikisininde buarada Air tutmuyor ama zorlaşan tutacak gibi bilmiyorum ya