zeytinbacilar Dicle120121 valla bacım ben avent de aldım en ucuzunuda aldım tutmuyor ne yaptıysam olmadı yani
Dicle120121 Kereminannesiii yumuşaklıktan kastı sanırım çerçevesi demi doğru mu anladım 🤔 yüzdeki tahrişi önlemek için diyor 🤔🙄
Kereminannesiii Dicle120121 muhtemelen öyledir ama neredeyse hiç farkı yok ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum
zeytinbacilar Dicle120121 canım birde bibs diye bi marka var ebebekte anne memesine benzerliğinden dolayı bebekler çok çabuk alıyormuş deneyin isterseniz ben denemedim ama yorumları güzel
Muhammedtrn Dicle120121 biri daha yumuşak kadife gibi dokusu. Ama ikiside iş görür soft olan öyleydi sanırım. Bizde kullanıyoruz
Hunili Dicle120121 uçları aynı gibi ama benim oğlum air emzikten başkasını kullanmıyor. Soft almıştım yanlışlıkla bir kez bile kullanmadı öyle duruyor kutusunda 🙄
Dicle120121 Hunili Furug Azsekerlikahve air sipariş verdim şimdi dua edin lütfen tutsun diye 🙏🏻 Sürekli mememde tuvalete bile gidemiyorum 🥺
Furug Dicle120121 tutarsa 6.ayda buyugune sakin gecme bizimki birakti😄emzik emziktir kucuk mucuk devam et..
Hiranursare Dicle120121 aynı durumdayız air i kafaya takmış durumdayım ama ümidim de yok cuma günü ebebekten alcam tutarsa bana mutlaka tuttu yada tuttmadı diye dönermisiniz sürekli memede olması beni bitirio 🙄
Esrans Dicle120121 Çevresi evet ucu aynı ztn ikisini de kullanıyorum. Air olan emzik yatakta iz yapıyor bayağı 😃 diğeri biraz daha iyi
DurununAnnesi12 Dicle120121 eşim eczaneden bi emzik almıştı hastane çantasına koymuştum onu verdim hemen tuttu emziği