Gamzeeeeee Kızlar ev yoğurdunu kaç gün de bir mayalıyorsunuz 1 haftalık yoğurdu var versem sorun olur mu aynı şey lor içinde geçerli sizler kaç günde bir yapıyorsunuz
GoGirl Gamzeeeeee ev yogurdu sorun olmaz ben ilk zamanlar 2 kg mayaliyodum hepimiz yiyorduk snr 5 kg mayalamaya basladim buyudukce 1 hafta oldugu zamanda yediriyorum.lor peynirini hep streç filme kucuk koyup kivirip buzluga attim cikarip verdin
aliismom Rosaa Omom eksi yoğurt daha sagliklidir yararli bakterisi çoktur.. bebek yiyebildigi muddetce hic bir sıkıntı zarari yoktur
hkubra Dilaramina yoğurdu mayalarken çok az tuz atın mayaya öyle kolay kolay ekşime olmuyor ben hep atarim
Gamzeeeeee GoGirl lor peyniri de cam kavanozda koyuyorum dolaba sabahları seviyor yemesini bir iki gün için de yapıcam tekrar ama yoğurt her gün vermek istiyorum ondan çekindim birşey olur mu diye
hkubra Gamzeeeeee canım ilk zamanlar küçük kavanaozlarda mayalayip veriyorum şimdi haftalık yada 5 günde bir falan hepimize yapıyorum hicbise olmuyor afiyetle yiyoruz☺️