Cheddar Anneler 12 kilo üstü bebeklerde kaç numara bez kullanıyorsunuz? Erkenden 6 numaraya geçmek istemiyorum sleepy külot bez kullanıyorum. Daha geniş kalıbı olan prima dışında bez var mı?
Pnnr Cheddar Benim bebegim 11kg geçti tahminimce ben Goon 4 numara kullaniyorum kalibi büyük her zaman diğer bezlere kiyasla çünkü cogunu kullandim biliyorum.☺️
Ccansuu Cheddar kızım 12 ye yakın 5 numara molfix kullanıyorum boyu uzun biraz 4 numara kısa gelmeye başladı 5 ideal bi ara sleepy kullandım ama kalıpları daha küçük
Pnnr Cheddar e bebekten aliyoruz canim getirdende kampanya oluyo eşim takip ediyor ordanda 2fiyatina 3paket almistik geçen gün hatta baska marketlerde gormedim bende☺️
Cheddar Ccansuu normal molfix mi canım yoksa pure serisi mi? Evet kızımda biraz kalıplı bez sızdırmaya başladı 3gecedir baya taşırıyo sinir bastı😒
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cheddar Evh baby kalıbı bir tık büyük ama bizim popomuza anca 6 numara oluyor tombikiz biraz. 🙈 Bayadır 6 kullanıyoruz.
Cheddar AyPerisiVeGokPrensininAnnesi valla benim kızda tombikledi iyice 😬 6 numarada içinde az oluyo diye şansımı deneyeyim dedim belki büyük kalıp bez vardır diye😅
Ccansuu Cheddar normal olanı kullanıyorum bende sleepyde hep sızdırma sorunu yaşadım dokusu güzel ama taşıyor ara ara molfixte hiç olmadı 🌱
Cheddar AyPerisiVeGokPrensininAnnesi beden büyüdükçe azalıyor ya sayısı ondan dedim tasarruflu olsun diye 🙈 goon büyük demişler bi de molfix. Deneyim bakalım olmazsa mecbur geçicem
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cheddar Evy baby 6 kullanıyorum ben adet 34 tane var içinde. Denemek istersen öneririm. Bezi atayım mı?
Cheddar AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evy baby görmüştüm markette. Sleepyle aynı aslında 5 bedende de o kadar var. Olmadı ondan alayım 6 numara. Boşuna debelenmeyim😅
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cheddar Bunun 5 bedeninde daha fazla vardı ama unuttum şimdi. Evyapshoptan alıyprum ben indirim kodu falanda tanımlıyor sık sık direk fabrikadan 😂
Sevilayy_1 Cheddar 11.5 kiloyken primada 6 geçmiştik uzun süredirde onu kullanıyorum 5 hep üstüne taşırmıştı
Cheddar AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yok ya 5beden onda kurtarmaz kesin. Felaket taşıyo 3 gündür uyku tulumları pijamaları hepsi battı 🥺kız uyansında alayım marketten acil. Sonra evyaptan sipariş ederim. Saolasın canım 🌼😻