yaseminyildiz suzinakpesrev ben bu analık emzirme çocuk parasını alınamazsa 6 ay içinde geri iade alınıyor o anlamda dedim
Oykumaysgl Çocuk parası olarak bir yere müracat etmek gerekiyor mu? Rapor parası değil ama 1. Çocuğa 2. Çocuğa falan verilenden bahsediyorum?
AyseAlya mrymdnr öyle mi 😊 Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı ömürleri olsun. Nereyi aramamiz gerek acaba ?
Negese AyseAlya biz sosyal yardımlaşma vakfına verdik 45 gün sonra 300 tl yattı.diğer analık ücretlerinide muhasebe sisteme giriyo siz postaneden çekiyosunuz
Puhukuzusu AyseAlya Canım peki süt ve analık parası nereden alınıyor? Ben de rapor paramı henüz almadım şimdi e devlete girip bakacağım...
AyseAlya Negese ben hiç bı yere rapor belge vermedim 300 lira emzirme 950 lira analık parası yattı . Belki muhasebecimiz vermiştir .
Hifos66 AyseAlya canim bisey sorucam bu bahsettiginiz analik ve emzirme parasını sadece çalışan anneler mi aliyolar bide süt parasi diyolar ben bu konulardan pek anlamıyorum da yardımcı olursan çok sevinirim