AyseAlya Doğum parasını ne zaman aldınız ? 29 Kasım'da doğum yaptım . Raporum dün bitti . Süt ve analık parasını aldım ama rapor paramı almadım. Kaç günde yattı sizinkiler ?
BiciNanaMusi AyseAlya 21 kasımda doğum yaptım 21 aralıkta yarısı ocak 30da da diğer yarısı yattı şimdiye kadar yatmış olmasi gerekiyordu bence bi 170 i arayın derim
mrymdnr AyseAlya Aynı gün doğum yapmışız :) Benimde raporum 10 martta bitiyor sanırım raporum bitti diye aramak gerekiyormuş çok geç olmadan yatar herhalde diye tahmin ediyorum ben ama
busra6161 9 ocakta dogum yaptım 1 hfta sonra dogum öncesi rapor parasimi aldim dogum sonrasi raporumun bi kisminida 3 hafta once aldim çünkü is yerim dogum sonrasi raporumu ay ay olarak onaylamis hrr ay maas gibi aliyorum
Negese Bende aralık 20de yaptım süt ve doğum aparsı aldım iş yerimde raporumu 10günlük olarak onayladı hep e devletten işğöremezlik parası bölününden bakıp hep potaneden çektim bi problem olmadı.bence bi e devletten knt rdin sonra muhasebeyle görüşün
AyseAlya Negese e devletten baktım görünmüyor hala . Muhasebeye sordum raporum ne zaman bitiyor doğum parası almadım dedim 1 Mart'ta raporun bitiyor dediler ama hala e devlette görünmüyor
kuzucukveben yaseminyildiz merhaba çocuk parası, emzirme parası, analıkparası nerelere başvuruluyor... muhasebe yanılmıyorsam sadece doğum ve emzirmeye başvuruyor diğerleri için nereye başvuru yapıcaz bilginiz var mı...
yaseminyildiz AyseAlya çocuk parası ordan gözükmez PTT müşteri hizmetlerinden sorgula yattıysa gidip alabilirsin
suzinakpesrev Benim raporm 2ye bolundu. Dogm oncesi istirahat raporumu dogumdan hemen sonraki hafta aldim. Bu da 9. Haftasina yatti demek. Dogum icin yatacAk olani daha almadim bebe 3 aylik oldu raporum da gecen hafta bitti . Onumzdeki hafta yatar herhalde diye hesapladim. Bunun disinda 300 tl olan devlet yardimini daha almadim ama emzirme yardimini aldim.
yaseminyildiz suzinakpesrev ben bu analık emzirme çocuk parasını alınamazsa 6 ay içinde geri iade alınıyor o anlamda dedim
AyseAlya mrymdnr öyle mi 😊 Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı ömürleri olsun. Nereyi aramamiz gerek acaba ?