Cheddar Birkullanici benim ki ahı giymiş vahı kalmış pijamamı indirmeye kalkıyo. Bi bulaşık yıkıyorum Allaha emanet 🤪 tam sinirlenecek gibi oluyorum ehehe diyo şapşik bende gülüp geçiyorum 😁
SweetPaw Cheddar anlıyorlar yaa çok fenalar. Bende bazen kızıyorum çok ısrar ediyor diye tam birşey söyleyeceğim,o ben daha söylemeden bakışlarımı görüp göz kırparak alkış yapıyor kendince sebeklige vuruyor olayı.
Birkullanici Zeynepalya_ve_annesi benimki asla durmaz atar kendini küçükkende istemezdi mama sandalyesini
Zeynepalya_ve_annesi Birkullanici her çocuk farklı tabi ben çoğu zaman salonda bırkıyorum birde oyun parkında oynamaya alıştırmıştım
Birkullanici Marjinal_Anne2 çayımıda karştırmak istiyor şekerde atıypr sanki anne karnında eğitim almış , bu çocukların beyni gerçek mana da aynaymış😌
Marjinal_Anne2 Birkullanici ben uyanır uyanmaz kahve içmeden ayılamam kucağıma alıp beraber karıştırmaya çalışıyor şimdiden öğretiyorum ilerde bana yapsın 😂😂😂😂 cidden kopyalıyor ama ya😂😂
Damlatahaata Birkullanici benim bide 5yasina gircek oğlum var oyuzden kapı açık giremiyorum maalesef ben çıkana kadar yirtiyo kendini 🤣