aylatrn90 Güzel anneler ben her sabah ne yapacağımı şaşırıyorum yumurta haftada 4 gün veriyorum onun dışında kabinen domates salatalık pekmez veriyorum başka önerisi olan var mı neler yapıyorsunuz paylaşır mısınız
KuzeyiinAnnesii aylatrn90 yulaf ezmesi 1 ymk kaşığı kaynatıyorum suyla muz yumurta sarısı pekmez koyuyorum Pirinç unu avokado yumurta sarısı karışımı yapıyorum Labne yumurta sarısı pekmez koyuyorum bir günde ben
Erselinannesi aylatrn90 muzlu pankek yapabilirsin ben omlet yapıyorum aralıklı peynirli dereotlu arinlihayat var instagram kullanıyirsan orada sebzeli tostlar var
Cutebaby aylatrn90 normalde 1 yasa kadar domates verilmemiş ama bende 3 gün kuralıyla verdim birşey olmadı az az çorbalara ekliyorum
16102018 aylatrn90 domates salatalık zamanı değil ya bence şimdilik vermeyin herşey hormonlu baktığımız zaman ama dikkat edelim
Hassret KuzeyiinAnnesii merhaba labne derken nasil yapiyorsunuz labneyi veya hazir mi aliyorsunuz aylatrn90
aylatrn90 Cutebaby evet ama doktor verebilirsin dedi alerjisi yoksa diye bende denedim birler olmadı arada sırada tadımlık veriyorum
KuzeyiinAnnesii aylatrn90 yok canım 1 gün veriyorsam birgün vermiyorum yada 1 gün veriyorsam 2 gün vermiyorum 2 gün üst üste yerse 2 gün vermiyorum değişiyor o
Lliya aylatrn90 yumurtayı neden her gün vermiyorsunuz yiyorsa? Ben her gün veriyorum ya omlet yapıyorum ya haşlıyorum bugün haşladım ezdim biraz içine hindistan cvizi yağı ekledim verdim yanında zeytin rendeledim peynir bebe bisküvisi yapmıştım onu ezip pekmezle tatlandırıp koydum ☺️ Bazen pankek yapıyorum ama kahvaltı sonrası eline veriyorum kendi tırtıklasın diye
aylatrn90 Lliya yumurta hergün vermiyorum çünkü hergün yerse nefret eder bir daha yemez diye vermiyorum birde doktor beslenme broşür ü verdi orda haftada 3 kez olmak şartı ile yumurta verilebilir diyordunama nedeni yazmıyordu hiç sormadım ayrıca hergün verirsem dediğim gibi nefret eder diye korkuyorum
Thesra aylatrn90 Kuymak yapın arada bayılıyorlar 👌 Mesela patates haşlayın içine lor veya labne peynir koyarak tükettirebilirsiniz menemen yapabilirsiniz😚
aylatrn90 Thesra menemen yapıyorum bazen yazın yaptığım konserve domateslerle patates labne deniyim teşekkürler ☺️
Lliya aylatrn90 allah allah neden nefret etsinki öyle olsa anne sütünden de nefret etmesi lazım değil mi her gün emiyor☺️
aylatrn90 Lliya onunla o bir mi canım senin kokunu alıyor senin yanında huzur buluyor kendinizi yumurta ile kıyaslamış gibi oldunuz ☺️
Lliya aylatrn90 😀 Yalnız kendimi değil sütü kıyasladım ben🙈 Mamayla beslenen bebeklerde aynı şekilde kaç öğün biberonla mama alıyorlar bıkmıyorlar yani farklılık olsun diye arada bir yapıp yapmamak sizin tercihiniz tabiki ama böyle bir vitamin kaynağını her sabah mutlaka vermem gerektiğini söyledi doktorumuz ☺️
aylatrn90 Lliya bende doktorumuza sorayım bunu kitapçığa göre hareket ediyorum ben bakalım doktorumuz ne diyecek
Emine aylatrn90 domates 1 yaşına kadar yasaklı olanlardan ayrıca mevsimi olmayan hiç birşeyi vermeyin derim nacizane fikrim. Avokado peynir bebe büskivisi yumurta sarısı pekmez (soğuk sıkım) verebilirsiniz
aylatrn90 Emine konserve yapmıştım ondan veriyorum canım ayrıca doktorumuz alerjisi yoksa verebilirsin dedi 1 yaşına kadar yasak olanlar yumurta beyazı süt bal tuz şeker dedi