Zeyzey2019_ YavruKurdum limonlayıp geri birleştirin ve streç filme sarın, bir iki gün bekletin. Ama hava almasın yoksa çok kararıyor.
mycutebaby YavruKurdum 2-3 güne yumuşar dışarda dursun elinizle hafif bastırdığınızda çöküyorsa avakado olmuş demektir o şekilde yersiniz
Alpertunga YavruKurdum kese kağıdı içinde yanına elma koyup bekletmek lazım buharda veya haşlama olmaz bozulabilir.
YavruKurdum Zeyzey2019_ Alpertunga OncedenGurme 050620 oo çok teşekkür ederim ya Sağ olun gerçekten denicem🧡
050620 YavruKurdum bişey olmaz herhalde canım kessen de stresle hava almasın ki kararmasın birleştir kestiğin yerden
OncedenGurme YavruKurdum haşlansa bile tadı olgunlaşmış avokado gibi olmaz. Bol limon sürüp tekrar birleştirin çekirdeği ile birlikte. Sıkıca streçleyip saklayın
Annefasulyesi YavruKurdum kafamı karıştırma şimdi haşlanır mı diye 😂 Ek gida üzerine çok karışığım zaten 🤣
MotherQueen YavruKurdum 🥰 olsun postu üste taşımış olduk. İyiki bilenler yazdı yoksa vicdan azabı duyardım 😅 kendi bebeğimede haşlamamam gerektiğini öğrendim.