Ahsenolgun Arkadaşlar benim iki aylık ve 5,5 yaşında iki çoçuğum var. Havalar ısınıyor büyüğüm çok sıkıldı dışarı çıkamıyor hem pandemiden hem de bebekten dolayı artık yarım saatte olsa çıkarayım diyorum. Sizce kanguru kullanışlı olur mu?
_ADA_ Ahsenolgun kangurunuz yeni doğan için uygunsa neden olmasın. Hem size iyi gelir hem de çocuklara🌸
EmineB10 Ahsenolgun iyi bir kanguru alırsan çok rahat edersin benim de iki çocuğum var biri 5.5 yaşında diğeri 14 aylık geçtiğimiz yaz küçüğü kanguruyla çok çıkardım içinde uyuyordu bile sıcaklarda da hiç sıkıntı çekmedik. Bazı günler hem bebek arabası hem kanguru alıyorum hangisinde rahat ederse. Yorulduğunda büyük kızımı bile bindiriyorum sırtıma. Güzel ergonomik bir kanguru alırsanız rahat edersiniz
Severa Ahsenolgun havalar sıcak olduğunda gerçekten kullanılamıyor belı kısmı kalın kemerlı ıse çök terletiyor ama ışınıze çök yarayacak
Ahsenolgun _ADA_ daha doğrusu kangurum yok almayı düşünüyorum ama havalar sıcakken kullanışlı olmuyor diyorlar
Candeqer23 Ahsenolgun uzun süre taşımakta zorluk oluyor bebeğiniz kaç kilo genelde kiloya göre taşıma kapasitesi değişiyor. O nedenle kanguruya uzun süre yürüyüş yapamıyorsunuz.
_ADA_ Ahsenolgun kızım 6 ay 19 günlük. Ben kullanmaya başladım. 4,5 yaşında da oğlum var onu da 6 aylık başlayıp 2-2,5 yaşına kadar kullandım. Çok rahat ve kullanışlı.
Ahsenolgun Candeqer23 sıcak havada hem bebek hem anne çok terliyor diye bir yerde okumuştum o yüzden kararsız kaldım
Candeqer23 Ahsenolgun bana sorarsanız araba alın derim. Evet uzun sürede çok ter yapıyor bebek rahatsız kalıyor kilosu büyüdükçe taşımakta zor
Ahsenolgun Candeqer23 bebek arabamız da var aslında da aşağıya inip çıkartmak mesele bide sürmesi çok zor
Aysegul1aren Oglumn6 bucuk aylik kanguruyu aldigim gunden beri dolabinda yatiyo kanguru 🤣😏 tabiki birazda benim payim var bel kaymasi oldugu icin taşıyamıyorum oglumu oda dolayisiyla binemiyo 🤣 cok kullanisli olur diye almıştım oysaki pandeminin de etkisi var tabiki
Ahsenolgun Aysegul1aren valla bende ya ben kullanamazsam ya da bebek beğenmez kullanmazsa boş yere para vermiş olacağım diye kararsızım
_ADA_ Ahsenolgun solomombaby kullanıyorum. Yazın çok daha rahat. Bebek arabasıyla her yere giremiyorsunuz ya da çok fazla dolaşmanız gerekiyor. Ben çok rahat ettim. Kucağınızda on dakika da yorulabilirsiniz ama bir saat ya da daha fazla hiç yorulma olmuyor. Ben dün 1-1,5 saat yürüyüş yaptım. Kızımı emzirdim dışarı çıktım çok da güzel uyudu. Her kanguru aynı mıdır bilemiyorum ama ben çok severek kullanıyorum. Benim için çok kullanışlı ve pratik.
Candeqer23 Ahsenolgun ah ah bilirim o zorluğu arabayı indirmek katlayıp geri koymak hele ağır ise… sizde haklısınız. Ama sizin bebeğiniz için araba daha avantajlı. Ama kısa süreli market , hastane aşı olma gibi zamanlarda kanguru daha pratik .
Aysegul1aren Ahsenolgun ben bebek arabasi almadim cunku arabayla gidip geliyorum nereye gidersem diye pratik olsun dedim kanguru aldim ama onuda kullanamiyorum 🤣 cok gerekli bisey degilmis birde ilk kez kullandigimda oglumun boynu tutulmustu sagdan sola donemiyodu
drn5410 Kızım 7 aylık 4 aylıktan beri hava güzelken yürüyüşe çıkıyoruz aşırı seviyor artık anlıyor sesini çıkarmıyor 1 saat kaadar gezmişliğimiz var 🤭 uyuyakalıyor genelde 1 saatin sonunda 🤭 kraft bizimki eltimden aldım onun kızı sevmemiş bize verdi bizim kız sevdi gayet güzel 🤭 her bebek sevmeyebiliuoe ama hayat kurtarıcı bebek arabasından daha pratik benim için 🤭
Aysegul1aren Ahsenolgun bende sevmiyorum halada almadim alirmiyim dusunuyorum yinede almam oglum yururse yurumeyi sevsin istiyorum araba kolaylik oluyo onlar için gerekli olan yerler var tabiki ama o açığı yigenimden kapatiyorum onunkini aliyorum cok lazim olursa 🤣