TospikOglusum Pamuk_seker damacansyla nasıl sisiriliyorki balon detay alabilir miyim cnm?valla hiç duymamıştım 🙈bu platformu farklı fikirler için daha çok seviyrm😁👍🌺
TospikOglusum Pamuk_seker bizimde 4ay var 1yasina hangi tarih sizin?bebeğiniz bizden büyük maasallhh🧿💙
TospikOglusum Pamuk_seker 29haziran bizde canm🙏🧿💙nerdeyse aynı zamnmis hemde nasıl çabuk geçti zamanın hizzina yetisemiyrm gün yetmiyor yemin ederim🙈🙈nasıl bebis kilosu,boyu,diş durumları bu arada kız mı erkek mi?benim oğluşum var teyzesi🙏🧿
TospikOglusum Pamuk_seker pardon canm.senin yavrun 2yasinda olucak benim.kafa gitti🙈🙈biz daha 1yasina giricez ondan öyle sorular sormuştum👍🌺
Pamuk_seker dua-35-48 damacana ici bosken su olmayacak agiz kisimina balonlari takip su doldurur gibi yukardan pompaya basinca şişiyor 😇 Videosunuda buldum😀
Pamuk_seker TospikOglusum masallah ogluna canim 10 bucuk kiloyuz yemesi iyi almıyor sagligi iyi takmıyorum 1 yasindan beri 16 disimiz var Boyu en son 2 ay önce 78 cm di 20 aylik bi tane kizim var adi Rüya 😇😇 pasanin adi ne
Pamuk_seker TospikOglusum olsun canim benim sıkıntı yok😀nice yaslara simdiden bizim hersey hazir pasta ve Ikramliklar kaldi birazcik daha balon alacagim sadece 😆bitirdim vakit buldukça kendim yaptim bazi seylerini😇
TospikOglusum Pamuk_seker kuzum bizde 7qy 26gunluguz 7aylikken 8400 boyumuz 73cmdi .biz çok çok yemiyrz diş donemindeyi ama.daha bı tane disimiz var🙄😁olsun sağlıklı olsunda disleride çıkar yemeklerinde güzel yer .bu arada oğluşumun ismi ERAY🙏🧿💙kızının isminede bayıldım Allah bağışlasın🧿🧿💕🤗
TospikOglusum Pamuk_seker ay bende tüm dişleri çıkmış rahatlamış yani en azından derdini anlatabiliyo.seviyeye getrebikicek miyim acaba🙏🙏
TospikOglusum Pamuk_seker hadi ya maasallhh sana becerikli anne🧿🧿benim.elimden hiç öyle şeyler gelmez sanırım hazıra konucam😁😁
Pamuk_seker TospikOglusum taki yastigi kapi süsü hediyelik kolanya 1 yas ve 2 yas dogum gunu icin hediye konspet seviyorum bu işleri 😀yakin olsak sanada yapardim
Prensannesiyimm Limoncicegiiiii partidukkanim diye site var canım ordan aldılar bende ordan zinciri ayrı balonları ayrı eledim 2 güde geldi ve kaliteli güzel Uygun fiyatlı
TospikOglusum YigtnAnnesi naptın canm.suslemeler bitti mi nasıl oldu foto at olur mu buraya vizede fikir olsun💕🤗🌺bu arada mutlu,sağlıklı nice güzel yaslara🎂🥳💝🐣🎊
TospikOglusum Pamuk_seker ne güzel ya bayiliyrm becerekli annelere valla👍💞canm benim soyelemn yetti çok teşekkür ederim 🌺🤗