Prensannesiyimm YigtnAnnesi zannetmiyorum canım ineceğini amcam İkizleri için birgün önceden balon zinciri yapıp aşmıştı 1 ay öyle kaldı 😂 bende birgün önceden şişircem
Birkizbiroglan YigtnAnnesi biz doğumgünü için zincir yapmıştık. Kasım ayında oldu düşünün, balkona attık dedik dursun çocuklara veririz falan, geçen çıkardık sis ve çok az inmişti😁 birşey olmaz yani 🤗
TospikOglusum YigtnAnnesi inmez canm.yao bu geceden yarın uğraşma👍konseptiniz nedir bizlere paylaş resimli yarın olur mu?
YigtnAnnesi TospikOglusum tamam atacam kizzzz şey ya imstgtam sipariş ettim resimli konsetp diye bir savya var pano afiş felan balon zinciri mavi sarı beyaz balonlar çok heyecanlıyım😊
Pamuk_seker YigtnAnnesi yorum icin gec kaldim ama inmiyor bende oglen vakti şişirip ertesi gunun aksamina dogum gunu yapmistim 😀eger pompaniz yoksa damacananiz varsa icini bosaltip damacanaylar cok guzel balon sisiriliyor tavsiye ederim 😆 Ay heyacan basti 4 ay var bizede 2 yas balon sisiresim geldi
dua-35-48 Pamuk_seker damacana ile nasıl şişiriliyor detay verirmisiniz , bendede Pompa yokta aklımızda bulunsun 😃
TospikOglusum Pamuk_seker damacansyla nasıl sisiriliyorki balon detay alabilir miyim cnm?valla hiç duymamıştım 🙈bu platformu farklı fikirler için daha çok seviyrm😁👍🌺
TospikOglusum Pamuk_seker bizimde 4ay var 1yasina hangi tarih sizin?bebeğiniz bizden büyük maasallhh🧿💙
Pamuk_seker dua-35-48 damacana ici bosken su olmayacak agiz kisimina balonlari takip su doldurur gibi yukardan pompaya basinca şişiyor 😇 Videosunuda buldum😀
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi YigtnAnnesi 30 Eylül de kullandık 1 gün önce şisirdik. Biraz indiler ama hala.şiş duruyorlar valla 😂
TospikOglusum YigtnAnnesi naptın canm.suslemeler bitti mi nasıl oldu foto at olur mu buraya vizede fikir olsun💕🤗🌺bu arada mutlu,sağlıklı nice güzel yaslara🎂🥳💝🐣🎊
YigitAlpsMom YigtnAnnesi bizde bigun önceden sisirdik 1 tanesi patladi sadece 6 şubatta sisirmistik zincirimiz hala duruyor patlatmaya da kıyamadık 😂 bisey olmuyor korkmayın