Ataaabebekk Papatyaninannesii aynısı için günlerce ağladım doktorlara videolar çektim korkma olabiliyo benim bebeğimde yapardı artık yapmıyor
Papatyaninannesii Ataaabebekk canım senin bebeğinde mi uyurken kolları atıyor gibi oluyor du? Böyle bir sanşuede bir 4-5 defa aynı sey mi acaba cok endişe ettim
[silindi] Canımmm hiç canını sıkma moro reflesksi o, her bebekte olur bi kaç aya kaybolur bende ççook takıntılıyım böyle konulara ama sonradan geçiyor emin ol 🙏
Papatyaninannesii [silindi] çok teşekğr ederim ama mora rwflwksi gibi değik uyurken kollarında atmala oluyor bi sanşue bir turunca geciyor gibi bende bikaç kez sahit oldum bidaha yaptığında daha dikkat etcem
Rabiamerveg Papatyaninannesii benim bebegim epilepsi nobeti geciriyor ilac kullaniyoruz. Epilepsi nobeti siz dokundugunuzda duzeltmeye calistinizds gecmiyor. Bizim bacak atmalarimiz oluyordu nobet aninda kesinlikle o bacak duzelmiyor atmaya devam ediyor.
Papatyaninannesii Rabiamerveg çok teşekkür ederim siz kç aylıkken ark ettiniz ve ilk bacak atması ile mi fark ettiniz
Fitifiti Papatyaninannesii Ne epilepsisi yahu,bahsettiğiniz yenidoğanların yaptığı çok doğal bir refleks olan moro🤷🏻♀️İntetnete tırnak kırılması deseniz ilik kanseri der. Asla ilişmeyin oralara derim.
Papatyaninannesii Fitifiti mıra refleksi gibi değil ama uyurken kollları ritmik kasılıyor gibi oluyor 1-2 sn arayla ama bilmiyorum belki normal bisi😢
Papatyaninannesii Mom042 canım çok teşekkür ederim bir kaç kere şahit oldum tutunca durdu gibi bidaha olurasa daha dikkat etcem tutunca duruyor mu diye zaten 4-5 kere atıyor çok değil ama işte insan herseydne süpheleniyor ☹️
Mom042 Papatyaninannesii yok yok takilma bizim doktorumuz uyku myoklonisimi ne demisti hatta soyle soylyym esim kocamana dan geec eli ayagi durmuyo hep boyle titriyor sen sakin ha internette bakma youtubeden bitek uyku myoklonisi mi tam bilmiyorum boyke yaz cikar zamanla azaliyor suan 3 aylik birte ruya gorurken yapiyo
Rabiamerveg Papatyaninannesii normal dogum yaptim ertesi gun hastaneden eve ciktik. 1 gunlukken daha nobet gecirmeye basladi. Bizim genetik 3 gun nobetleri oluyormus onlardan. Bende 3 gunlukken gecirmisim abimde babamda gecirmis bebekken. Evdeki ilk nobetlerini annem farketti senin gibi hastalaniyor dedi. Ciglik cigliga aglayip bacak atma hareketi yapiyodu sonrada gozleri kayiyordu en sonda uyuyakaliyordu. 8 gun yogun bakimda kaldik suan ilacla nobetleri onluyoruz. Nobeti nasil anlicam dedigimde doktorumuz bacagini atarken nobette durduramazsin demisti gercektende durduramiyosun bide farkli bir aglamasi oluyordu bazen bizim ciglik cigliga.
Ataaabebekk Papatyaninannesii evet canım benim kolunu böyle tik yapar gibi sallardı bazen iksiini bazen birini korkma geçici bi şey
Papatyaninannesii Rabiamerveg çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahh daha dikkatli takip edicemm
Rabiamerveg Papatyaninannesii yenidogan refleksleride oluyormus dedigim gibi tuttugunda duruyorsa oyle olabilir
AnnesininUmutu Papatyaninannesii Şekeri düştüğünden dolayı olabilir o tepkiler. Benim oğlumda çok yapardı. Siz tutunca kesiliyor mu o önemli.
Rabiamerveg Papatyaninannesii Allah razi olsun canim saol. Icin rahat etmezse video cek goster doktoruna ama dedigim gibi epilepsi nobetinde yaptigi hareketi durduramuyosun.
Gocicim Papatyaninannesii ay o bebek daha annesi tabikide irkilcek yaaa bence hicbisi yok panik yapma doktoruna sor onlarin baska seleride oluo karninda da anlarlardi zaten merak etme ahhh canmm ayni ben herseyinden bisi buluosun 🙈😅
Papatyaninannesii Gocicim sorma valla öyle zaten doğum öncesi mikrosefali olabilir dedi doktor sonra baya ayrıntılı bi ultrosona girdim normaldi hersey doğdu suana kdar herseu normal güzel emiyor ama ben hersyeden bisi buluyom işte nasıl büyücek bu sekilde kızımm hiç bilmiyom
eymenkerem Papatyaninannesii yenidogan refleksleri den biridir irkilme gayet nrmal olduğunu düşünüyorum aylik cocuk muayene ye gidin ve bqskasini düşünmeyin birsey olsa doktor sizden ve bizden önce anlar zaten 😊