Inci60 TospikOglusum Kulaklarını kaşıyo gozlerınıde ihmal etmeyin götürün doktora . Benim oğlumda yapiyodu götürdüm astıgmat diye bi göz rahatsızlığıcıktı ve kaşımasıda enfeksiyon damla verdi iyi geldi Ama damlattırmıyo oğlum 1 yasında
TospikOglusum Inci60 ya gözle ilgili bir problem mi çok küçükler ama daha ya😔😔😔arada çok yapiyo ,kendini uykudan bile uyandiriyo offf ya bende dişten mi acaba dedim agri vurur yada uyuyamdigi sık uyandigi için mi dedim ama🤔🙄
TospikOglusum Zeynepalya_ve_annesi yani gozleri kasimasi normal mi ya deli olcam bazen çok yapıyor gerçekten😔😔baş aşağıda şu şekilde yatağa sırt üstü koyuyorum anında donuyo ve zamn zamn kafasini pat pat vuruyo kafasını tutamiyr mu diyceksin tutuyor bide kafasını ellerinin arasına alıp poposunu kaldırıp öne arkaya yapıyor sanirim bu emeklemeye çalışması ama emin değilim🙈🙈🙈yani sence doktorluk bir durum var mı?bu arada cevapların için teşekkür ederim 🌺🤗💕
ikiyakisikliannesi TospikOglusum genelde kulağa vurur canm göze vuracağını zannetmiyorum .. Çok kaşıyorsa doktora götür canm.. Enfeksiyon açısından
TospikOglusum ikiyakisikliannesi canm benim sabah görüntülü doktorumuzu aradık diş goze vuruyomus bizim bı disimiz çıkmıştı yanındaki şiş o zorluyodur çok fazla dedi .zaten gözünde kızarıklık ve çapak benzeri birşeyde yok korkma annesi dedi🙏🙏🧿
ikiyakisikliannesi TospikOglusum çok şükür canm çok geçmiş olsun, 🥰 ilk kez duydum bende biz de öğrenmiş olduk sağolasın 😊