Degrmenesra Buketarass kuzu kuzu 😂 valla kendimden öyle geçiyorum ki Allah ne verdiyse söylüyorum ama genellikle kuzu kuzu diyoruz eşimle 😂
Buketarass Degrmenesra evlat çok başka birşey ya güzel sözcüklerin hepsi sanki sadece evladına özel gibi 🙏🤗 benim eşimde paşam oğlum çok der. 🤣 Kuzu kuzu güzelmiş. ❤️🤣
Degrmenesra Buketarass ayyy valla öyle gerçekten Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah 🥰 kuzu kuzuya şarkı bile besteledim herkesin diline dolandı kim kızımı sevse o şarkıyla seviyo 😂😂
Evlatkokusu34 Buketarass anemmm ❤️bal oğlum❤️annesinin bebeği babasının paşası ❤️kurban olsun annesi ❤️ağzını yüzünü yediğim ❤️atooom benim ( Atlas ismi) ❤️bal evlat
Buketarass Evlatkokusu34 korona var ama öpücem 😘🤣 sizde cansınız bütün evlatları için direnen anneler candır 🙏
Yesilcay Buketarass bebek🥴 2 yaşında oğlum surekli beebek bebek diyo geçen bende eşime bebek napiyo uyuyomu diye sorarken buldumkendimi😅😅
Evlatkokusu34 Buketarass ayy bitsede kurtulsak 4 aylık olacak dışarı çıkamıyoruz öğretmenim çocuklarımı özledim okul özledim 😭