aayseee Linamommg bizde 7.ayda başladık nimenrix ile bu ay da bexsero olacak sonra 3 doz daha var dedi doktor
esmirna16 Linamommg doktorum bana 2 ya da 3 farklı alternatif uygulama ayı söyledi özel asilar için. En iyisi doktorunuz ile bir plan çıkarmak sanırım.
sarpinko Linamommg biz 11.ay basldik nimerix bexero ayni anda yapildi.13.ay bexero tekrardan.bu kadar☺️
DTG-66 Her doktorun ay ve aşı doz seçimi farklı olabiliyor canım o yüzden en iyisi kendi doktoruna danışman ben şu şekilde yaptırdım 7 ve 9 ayda bexsero yaptırdım oğlum 10 buçuk aylık 1 yaş sonrası bexseronun 3 dozu nimenrix tek doz olacak .
Linamommg DTG-66 neden her doktor farklı soluyorkı tehlıkelı olmazmı mesela sen uc doz yaosam ben dort doz ayları farklıysa
aayseee DTG-66 bişey sorabilir miyim bexerodan önce doktorumuz calpol ver dedi pazartesi götürecem ben aşıya sonrasında çok ateş oldu mu sizde
atlaspasa Linamommg menenjit aşıları ağır aşılar olduğu için diğer aşılarla beraber yapmayı pek önermiyor doktorlar. bazı bebişlerde standart aşılar bile ağır geçirilebiliyor. bu sebeple bebişin ayına göre de menenjit aşılarının doz miktarını ayarlıyorlar.
DTG-66 Linamommg yok canım şu anlamda bebeğinizin şuan kaç aylık olduğuna göre dozlar ayarlanıyor 1 Yaşından sonra yapılan aşılarda nimenrix tek doz yeterli oluyor birde ilaçlarda firma farkı var doktor hangi firmanın aşısını önerirse gibi gibi sebepler .
GoGirl Linamommg menenjit asisi hacca giden teyzelere bile yapılıyor doktor belirliyor buyuk oglumda bahsetmemislerdi yaptirmadik 6 yasinda yaptiricaz Kucuk ogluma 7 10 20 aylik bexsero 13 aylik nimerix tek doz
sarpinko aayseee canim mutlaka ver benm cocugum mahvoldu.bacagi sisti emekleyemedi atesten gozunu acamadi ama bir gece surdu bu.sen calpolun yanina dolvende al bulunsun.insallah gerek kalmaz ama biz zor atlattik.
DTG-66 aayseee bizde özel aşılar çok şükür ateş yapmadı fakat ben hiç aşıdan önce calpol vermedim aşıdan sonra ateşi olmasın diye calpol veren oluyor fakat aşı öncesi bilemedim
GoGirl aayseee bizde hic ates olmadi ama sadece bexeroda banada asi snrsi 1 kez ver snr cikmazsa verme dedi
Aliveannesiiii sarpinko yaa eltimin kızı da aynısını yaşadı bu ay oğlum vurulcak 7.ayı ama zaten bu sıra biraz kötü iştahsız uyku yok huysuz bu aşıyı ertelesem ilerde sıkışır mı diğerleriyle diyorum:(
Linamommg sarpinko bızım doktor 38 olurss ver calpol dedı ben napım bacakda kıxarıjlık sıskınlık olur korkma dedı bıde napcam ben
sarpinko Aliveannesiiii canim biz 11.ayda yaptrdik iste.yani yaninda destekcin varsa yaptr kurtul benm annem gelmisti biliyodum boyle olacagini o nedenle cagrmstim tek basina olcak is degil korktmakta istemiyorumama yalnzca yasadigimi anlatyrm belkide sizde hic sknti olmaz.
ozge3747 Linamommg Biz bir yaş aşılarıyla başladık. Bir yaş aşılarıyla bir doz nimenrix Ayda bir doz bexsero Ayda ikinci doz bexsero yaptırdık. Bir sene sonra da üçüncü doz bexsero yapılacak.
Linamommg atlaspasa bıde ucuncu ayda basladık ıste bugun nımerıx bexero uc bes yedı on uc dedı doktor sızındemı ole
atlaspasa Linamommg biz bexero ile başladık. 7.ayda ilk doz 10.ayda 2.doz oldu. 13.ayda 3.dozu olcaz sonra nimerixe başlayacaz. o da 2 doz olcak sanırım çok emin değilim.
sarpinko Linamommg ilik suyla dus aldir kuzum bacakta bezelye buyuklugnde sislik olur dedi bize ama olmadi.fakat bacagini kaldramadi cocugum iki gun.38i gecti bizde ates hep 39a bile ciktigi oldu korkma sakin kalmaya calis bir geceyi atlattiktan sonra cikmiyor ates baska