BirAnneBirBebekkkKk Kızlar bebeğinin dün akşamdan beri ateşi var calpol veriyorum ıslak havluyla siliyorum ara ara yavrum çok ağlıyor bi türlü geçmedi ateş doktor antibiyotik verdi ateşi düşürmek için ne yapabiliriz öneriniz varmo
Kmsal78 BirAnneBirBebekkkKk koltuk altlarina pamuk koyabilirsin islatipta ayaklarinin altina sirkeli bez felanda koyuyordu ablam geciriyordu
benim_adim_ebruli BirAnneBirBebekkkKk dirseklerine ve topuklarına limon sürün, faydasını görürsünüz inşallah. Çok geçmiş olsun 💙
Dn123 BirAnneBirBebekkkKk 3 gundjr bizde de ateş var. Calpol perifen zimax veriyorum çok çabuk çıkıyor ateşi o yuzden yanibasimda sirkeli su var yükselince ellerijin içine bileklerine alnına ensesine koyuyorum
BirAnneBirBebekkkKk Kmsal78 ıslak bezle siliyorum ama bir süre sonra gene çıkıyor birde pamuk deneyeyim tesekkurler
BirAnneBirBebekkkKk Mirac_21032019 bo arkadaşımda fitil önerdi ama doktor calpol vermemi söyledi geçmezse fitil mi yapsam
BirAnneBirBebekkkKk Dn123 çok zor ya allah bebislere vermesin bez koyuncada çok ağlıyor kiyamiyorum ilaclarin hiç faydası yok
Matmazell_ BirAnneBirBebekkkKk geçmiş olsun canm kaç aylık ılık duşa mı soksan üstünü fslan soyuyosun dmi bzde bugün aşı olduk ateşimiz var geceden beri calpol verdm indrdi ama yine çıkmş yine verdm bebekler hiç hastalanmasn 😢
BirAnneBirBebekkkKk Matmazell_ sağol canım sizede geçmiş olsun bizimde asi vardi haftaya ertelendi sadece zibinla duruyor sadece ıslak havluyla geçiyor bi süre sonra yine aynı inşallah hemen geçer anlamadım neden oldu dışarıya bile çıkmıyoruz doğru dürüst
BirAnneBirBebekkkKk Kmsal78 bugün biraz daha iyi ama gene ara ara ateslenecek gibi oluyor bellirli yerlerinde kırmıziliklar oluştu anlayamadım neden
Nik_mik_yok BirAnneBirBebekkkKk aaa 6.hastalık mı acaba ,onunda belirtileri böyle, ateş düşünce döküntü başlıyor ama iyileşme evresi. Çok geçmiş olsun
Minikkurbagam BirAnneBirBebekkkKk bizimde öyle dünden beri ateş var calpol hiç fayda etmedi bize doktora gittik dolven verdi ama onuda kustu. Paronox-s fitil verdi doktor düştü ateşi çok şükür
BirAnneBirBebekkkKk Minikkurbagam bizim de bugün iyiydi çok şükür çok zormus ateş ya bizimde düşüyo tekrar çıkıyordu