ilayceylin selam kizlar bebegim 9 ay 16 guuk bi anda ates kusma basladi 2 defa kustu ates ne yaptiysak gecmedi gecmiyor fitil calpol aferin dönüşümlü kullaniyorum banyo yaptiriyorum sirkeli bez vs ama hala ayni kafayi yicem fikri olan lutfen yazsin
Gocicim ilayceylin bes gun surdu ust solunum enf mus bnmkide antibiyotik verdi doktor gec basladik tadini begenmediginden o yuzden bes gunu buldu antibiyotikten uc gun sonra cikmiyor
Deletedmom62626 ilayceylin geçmiş olsun üst solunum yolu enfeksiyonu vardı oğlumun bir iki defa aynı şeyi yaşadık düşmesine yaptı istek hastaneye götürun bende dusuremeyince götürmüştüm bir iğne yapmışlardı o iğne sayesinde normale dönmüştü
ilayceylin Mom090 ibufen temin edemedim yeni tasindim eczane hastane bilmiyorum elimde olanlari kullaniyorum
ilayceylin Sevinc543yakut asi olmadik acaba dis mi enfeksiyon mu bende bilemedim perisaniz tesekkur ederiz
ilayceylin Gocicim hmm ama bizde burun akintisi yada tikanikligi yok oksuruk yok sadece ates qnlqmadim bi anda cikti genel durumu iyi idi
Mom090 ilayceylin 6.hastalık fln olabilir mi acaba 🤷🏼♀️ Benim kızım geçirdi Bir anda ateşi çıktı nerdeyse 5 gün yüksek seyretti ve geçti ibufen yarın alabilirsen o daha etkili düşmesine yardım eder ateşin
Huysuzbebe Ateş ve kusma beraberse büyük ihtimal enfeksiyon kapmıştır bu arada sirkeli su bebeklere hiç önerilmiyor bilginize çok geçmiş olsun
ilayceylin Mom090 yarin bakicam ne oldugunu anlamadim sadece yuksek ates inip cikiyor ne yapicami sasirdim
ilayceylin Deletedmom62626 yeni tasindim cevremdeki hastane pandemi hasta kabul etmiyormus baska nerde var inan hic bilmiyorum
Niloss ilayceylin kusma varsa ne yazık ki enfeksiyon olabilir 😔 bizde de olmuştu hatta tam 9 aylıktı sizin gibi. Hastaneye gittik bişey yok dediler maflor vermişti bir de motillium mide bulantısı için. Kızım hep mama içmek istedi genel olarak uyudu 3-4 günde atlattı. Ama kesin bir enfeksiyon geçirdi o zamanlar ama corına korkusundan gidemedik
Ikrosum ilayceylin canm sakın sirkeli suyla silme sirkeli su ic ates yapiyomuss ılık suyla dus aldir dusmezse git bence bi doktora
Deletedmom62626 ilayceylin anlıyorum da başka hastane araştırın muhakkak vardir ateşte çok fazla tecrübe edindim 2 defa çok zor düşürdüm tekrar çıktı düşürdüm tekrar çıktı ve faydası olmadı birşey varki düşüp çıkıyor sürekli bence götürün Google yazıp bakın arayın hastaneyi ona göre gidin bu tip durumlar önemli çocuk açısından