Mom622626 pervin_t tam hatırlamıyorum ama 7-8 ayına kadar baya bi azalma oldu. Ama sırtında küçük bir bölgede daire şeklinde kıl yumağı kaldı 😂😂 orası niye öyle oldu anlamadım.
Snglklc pervin_t ben bembeyaz kumralım eşim kumral yemyeşil gözlü oğlumuz doğdu kapkara kıl yumağı 😂 kimse bizim çocuğumuz olduğuna inanmıyor 😅
pervin_t Snglklc bizde eşim biraz kıllı😂😂hatta baya kıllı😂😂😂😂ama ben kumralım hatta tüylerim çok ince
bjkbb pervin_t hahah keşke tercih yapma şansımız olsaydı 😂 benimkilerde bıyıkla değil ama gür kaşla doğmuştular benden çok kaşları saçları var 😃
Fulyaalinmina pervin_t tabi sırtı hala kıllı birde ilk doğdu sarılık vardı çocuk esmerdi biz eşimle esmer de değiliz çocuk kapkaraydi.3. ayda bembeyaz oldu çocuk 😂
bluem pervin_t 🤣 benim kizin sirti full kıl 2 yasinda babasi dokulur diyor 2senedir dokulmedi babasina cekmis 😭
Balkizlarim_1120 pervin_t allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni😂 korkma dökülür benim kizimda böyle tuyluydu dokuldu ama bacaklarinin ağda zamani gelmis gibi duruyo😂