Ayseee27 Tugcakkaya valla bende böyle düzenli gidiyorum çoğunluk sebze türü öğünleri et tavuk ekliyorum tabi olmasada suyunu irmikli muhallebi tarzıda yapıyorım akşamları.. ama hala çok zayıf, minyon :( biraz toparlansa takmıcam bu kdr
Tugcakkaya Ayseee27 benim kizima da çok zayıf diyordu her gören ek gıdaya başlayınca toparladı biraz sağlığı yerinde olsun kilo hiç problem değil valla hiç takma bence
Mom44454 Sinop57 valla çok değil ki yedikleri diğer yorumlardaki anneler daha çok yediriyor 11 aylık oğlum
Sinop57 Mom44454 valla bunlar da cok eger bunları yıyorsa bence normal kilonun uzerinde olmalı cocuk bızımkı 8 aylık tek ogun zoe yedırıyoruz
Mom44454 Ayseee27 10. Ayda argivit focus ve polivit başladık 11. Ayda möllers balık yağı ama bizim bağışıklık düşük olduğundan balık yağını özel önerdi normalde 1 yaştan sonraymış herhalde
Ayseee27 Mom44454 bağışlığon düşük olduğunun belirtisi var mı nasl anlaşılıyor??? Bizim bi sonraki kontrol 1 yaşında
Mom44454 Ayseee27 kilo almadığı için detaylı kan test yapılmıştı orada öğrendik aylık bakılıyor şimdi
Mom44454 Sinop57 10 kilo 75 cm yani asıl yemesi gerektiği gibi yemiyor sizinki yemediği için çok geldi bence 😊
Sinop57 Mom44454 kac aylık pekı benım kızımda 8 aylık sadece anne sutu ıstıyor asla yemek yemek ıstemıyor
T-B-B merve5561 benim kizimda 2 yasinda 9 kilo hiç mama içmedi hep tiksindi acaba sizin kullandiginiz mamanin tadi nasil yani tatlandirarak mi veriyorsunuz?
merve5561 T-B-B hayır fortini mama raporlu dr yazıyor aromasız olanı sevdi kızım yüksek kalorili mama kilo aldırdı kızıma doktoruna bir danışın isterseniz
Elistosunanasi Mom44454 o kadar yemeği yiyip bide emiyorsa afiyet şifa olsun bebeğinize ben fazla yedirdiğim zaman emmiyor
Mom44454 Elistosunanasi emiyorda ama niye kilo almıyor bende anlamadım yani bu yedirdiğime tosuncuk olması lazım 😅😅🤷🏽♀️ Gerçi bir dk yerinde tutana ask olsun 9 ayından beri yürüyor açıp dökmediği dolap yok yataktan falanda kendi çıkıp iniyor aşırı yaramaz
T-B-B merve5561 bugün kan tahlili için kan aldilar sonuçlar gelsin tekrar konuşuruz dedi doktor sizin kullandiginiz mamayi kullansakmi diye sorduğumda. Eğer kan değerleri normalse ozaman onu kullanmaya başlicam
merve5561 T-B-B evet bizim de değerler normaldi o zaman mama vereyim biraz toparlasın dedi dr inşallah iyi gelir size de
Acemiyim_anneyim Ayseee27 yemeklerine kiyma koy. Corbalarina irmik koy. Bebe biskuvisi kilo aldiriyor ama tabi cok yarari yok. Her gun 1 kasik pekmez tatli kasigi tbi (sabahlari) Yatmadan 1 kase muzlu yogurt yap yedir
Ayseee27 Acemiyim_anneyim bi kaç haftadır irmikli yulaflı muhallebi yapıyorum düzenli her gün kıyma bazen koyuyorm bazen suyunu koyuyurm yoğurtta çorbalarnın yanında vermeye çalşyrm kefir içiriyorum hemen hemen her gün